Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Ameliyat oldu canım düzeldi şükür sonra hamile kaldım ama devamı gelmedi başlamadan önce testlerimizi yaptık şükür hepsi temiz çıktı ama yinede doktor verdi ilaç.
Erkeklerin özellikle takviye olarak Q10 kullanmaları gerekiyor canım. Demekki sıkıntınız kalmamış, artık canını sıkacak bir durum yok.
Kendinizi şartlandırmamaya dikkat edin, ki her ay hayal kırıklığı yaşamayın. Hiç ummadığınız anda güzel haberi alacaksınız, içime öyle doğuyor

Allah razı olsun canım benim sen ne durumdasın bilmiyorum ama rabbim sanada en hayırlısını nasip etsin

Evet stres en büyük etken zatın oluruna bırakmak en güzeli bu ay transferim var 28 günü sekmeyen regl gelmiyor niye stres yapıyorum trasferim var her ay gelmesini istemedigim regl bu ay gelmiyor

Evet stres en büyük etken zatın oluruna bırakmak en güzeli bu ay transferim var 28 günü sekmeyen regl gelmiyor niye stres yapıyorum trasferim var her ay gelmesini istemedigim regl bu ay gelmiyor
Sen ne durumdasın topiği yanlış kullanmaya başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…