Sağol canım.benim bu sene 8 ayda 7 cenazemiz oldu ölüme kendimi o kadar yakın hissetmeye başladım ki bu dunyanin yala olduğunu geçici oldugunu görmüş oldum rabbim yinede bunları unutturacak acılar kayıplar verdirmesin birgün geldigimiz gibi gidisimiz yine onadir
Ahyaa necok öyle kuzum öyle hergun birazdaha yaklaşıyoruz degilmi düşününce bize yazılan sona doğru. Bazen kendi açımdan düşününce bazen necabuk geciyo zaman, ya kendime göre hiç olmayacak zamanda gidersem diye düşünüyorum bazende sevdiklerime hergun birazdaha yaklasiyor olmak sevindiriyor garip bir duygu işte ölüm.
Rabbim razı olduğu kullarından eylesin hepimizi. Sevdiklerimizle cennette bulustursun.
Bak gordunmu neye niyet neye kısmet benim 11 di ultrasonda 6 toplandi 5 dollendi senin ikiydi 3 oldu rabbim o kadar büyük ki kimseyi darda koymaz kaldıramayacağı yükü yüklemezmis hadi bakalım yarın seni ararlar kaç tanesi dollendi diye çok heyecanlı
Evvamerve@Gulumse25 kızlar allah kalbinizden ne geçiyorsa en güzel şekliyle önünüze çıkarsın. Hem modunuzu yüksek tutun. Allah yardımcınız olsun duam sizinle tombik tombik ikizleriniz olsun inşallahhhh @yasminsay seni de unutmam hiç duamdasın ekledim