Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Bizim sitede çam ağaçları var onun için bolcana kozalağım var bide paramı vercem şimdi buna
Şaka yaptım. Alınma sakın Çok tatlı olmuş, çok güzel. Keşke benim de olsa
Karton koliden yuvarlak kozalaklar beleş bir tek boyalar cepten

Bazen bi şey yazıyorum ödüm mokuma karışıyor yanlış mı anladı acaba diye. Sanalda değil reelde de İnsan ilişkilerinde en korktuğum şey yanlış anlaşılmak. bir de burada tonlamamız yok, jest mimiklerimiz yok. İnsanın yazıda kendini anlatması zor
Sürçülisan edersek affola

Bunlar son derece normal bir duygudur,reelde yada gerçekte bende rahatsız olurum birini kırarmıyım diye acaba.
Burada bile çok dikkat ederim yazdıklarıma,genelde bdv'de ayarım kaçıyor genelde.

Bunlar son derece normal bir duygudur,reelde yada gerçekte bende rahatsız olurum birini kırarmıyım diye acaba.
Burada bile çok dikkat ederim yazdıklarıma,genelde bdv'de ayarım kaçıyor genelde.
Ben de çok yazmıyorum o yüzden abla burada. Hiç tantana çekemem, yok yanlış anladın, yok bilmiyorsun filan

ben hep aman tadımız kaçmasın ali rıza bey modundayım. Bu yüzden bi gün Ali rıza gibi kalakalıcam sandalyede

Niye yazmıyorsun ki çok fazla,hepimiz muhabbet edip deertleşiyoruz ne güzel.
Arada yanlış anlaşolmalar mutlaka olacaktır,onuda konuşarak halledebiliyoruz sonuçta.

Niye yazmıyorsun ki çok fazla,hepimiz muhabbet edip deertleşiyoruz ne güzel.
Arada yanlış anlaşolmalar mutlaka olacaktır,onuda konuşarak halledebiliyoruz sonuçta.
Uğraşması zor geliyor abla, bir de bakıyorum zaten yazacaklarımı yazmış oluyorlar. Amaaaann diyip çıkıyorum konudan bugün denk geldim kızın biri 4 kez aynı testi atıp 4 farklı konu açmış. Dünden beri ısrarla hem de. Dayanamadım yazdım, sana ne kardeşim filan gibilerinden yazdı. Aynen sana ne kardeşim dedim, yapıştırdım ekran görüntüsünde forum kurallarını sonra da ay gerçekten bana ne filan oldum.

Neler var aslında burada dünyalar farklı yaşamlar farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…