Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
HanimKelesimiGetir abla dün birtakviye buldum yerli malı yorumları çok iyi onu dusunuyorum bu ara doktor sıvı kaybı var derse de dediğin iğneyi istiyorum bakalım
İğne annemi epey rahatlatmıştı tabi bir süre sonra tekrar olma şansında olabiliyor.
Süpermiş onuda dene bence belki faydasını görürüsün.

Abla
İğne annemi epey rahatlatmıştı tabi bir süre sonra tekrar olma şansında olabiliyor.
Süpermiş onuda dene bence belki faydasını görürüsün.
Onların da yıllık planı varmış birde uzun süreli olanı yıllık olanı bu fiyatmis iyi oldu hatirlattihin kuzenle yazdım şimdi

Ben olmasam napacaktın mğnnoş yıllık olan daha iyidir kesin.

Değil tek dizine yapılmıştı o fiatı ödedi,daha sonrada diğer dixine yaptırdı.
Bende bu fiyatı bir yorum altında okudum abla 6 ay önce yazılmış yorum belki yerli ithal markaya göre değişiyordur fiyat olabilir

Arkadaşlar yarışmadan çekilmiş bulunuyorum an itibariyle tarifimi beğenen yorumlayan herkese çok teşekkür ederim

Yine duruyor orda tüm ayrıntısı ile tarif, canı isteyen sütlü zerde diye aratıp benim tarife bakıp yapabilir

Burdayım ablacım tatlımın fotolarını düzenliyorum geri yüklemeye çalışıyorum reis fırçayı atınca
Gördüm demin üzldüm ama çekildiğin için,daha önce bende bir yarışmadan çekilme kararı almıştım.
Rica ederim canısı ne demek,karar senin elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…