- Emoji Skoru
- 141.836
- Puanlar
- 598
Evet hatirladim sanki biraz, darisi 3.ye olsun dielim o zaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hatirladim sanki biraz, darisi 3.ye olsun dielim o zaman![]()
Evet bende izledim o bölümü insanın canı çekiyor valla görünceDünde masterchefde görmüştüm sende yapinca canim cekti![]()
Aslında zor gibi görünen bir okadar kolay bir tarif yağıp ye afiyetleYapiyim gercekten hicyapmadim ben onu![]()
O zaman mutlaka yapmalısınYapiyim gercekten hicyapmadim ben onu![]()
Ben her zamanki gibi konuya laz kaldımBenim kızlar bile yapıyor![]()
Maşllah abla senin kızlar sana çekmiş herşeyi yaparlarBenim kızlar bile yapıyor![]()
Yapmasinda degilim canim yemesindeyim malum diyetteyimBenim kızlar bile yapıyor![]()
Benim diyet bu aralar sallantıda arada yemek lazım yaYapmasinda degilim canim yemesindeyim malum diyetteyim![]()
Profiterol canım bugün ilk tarif geldiBen her zamanki gibi konuya laz kaldım![]()
Aynen canım zor görünsede kolayMaşllah abla senin kızlar sana çekmiş herşeyi yaparlarama kolay ve aşamalı bir tarif.
Çocuklar yerYapmasinda degilim canim yemesindeyim malum diyetteyim![]()
Arada yemek yemek lazim iste o ara hangi araBenim diyet bu aralar sallantıda arada yemek lazım ya![]()
Eeee ozaman ben yemis olmucamkiÇocuklar yer![]()
Profiterol canım bugün ilk tarif geldi![]()
2 tane ye ne olacakEeee ozaman ben yemis olmucamki![]()
Erken saatlerde yesin ki, akşama kadar harcasın kalorileri2 tane ye ne olacak![]()

Söz yapcam ama 2taneylemi kalirim bilemedim2 tane ye ne olacak![]()
Sabah yapar ögle yerimErken saatlerde yesin ki, akşama kadar harcasın kalorileri![]()