- Emoji Skoru
- 105.969
- Puanlar
- 798
Bende valla kuzu ya safiyeyle hoca ne olcak acaba çok meraktayim onları.bide Gülben karakola gidiyo bakalım neler bekliyo biziAyy ama çok güzeldi ya yeni fragmanı bekliyorum ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende valla kuzu ya safiyeyle hoca ne olcak acaba çok meraktayim onları.bide Gülben karakola gidiyo bakalım neler bekliyo biziAyy ama çok güzeldi ya yeni fragmanı bekliyorum ben![]()
Ben han in gulbenin aklı başına gelsin diye han in şikayet i olduğunu düşündümBende valla kuzu ya safiyeyle hoca ne olcak acaba çok meraktayim onları.bide Gülben karakola gidiyo bakalım neler bekliyo bizi![]()
Şu diziyi de bi ben izlemedim herhalde ama tüm konuya vakıfımBen han in gulbenin aklı başına gelsin diye han in şikayet i olduğunu düşündüm
Öğretmen de bir degiisk ya bir romantik bir kırık bakalom neler olacak
Safiye değişmeye başladı bile güzel olacak bence herşey![]()
Biz aile boyu izliyoruz fragmanı izlerken ben oğlum geliyor anne açsana bende Bakcam diyor biz tutkunuyuz dizinin normalde eve çigdem girmez o gün için alıyoruzŞu diziyi de bi ben izlemedim herhalde ama tüm konuya vakıfım![]()
Aaaaaağğğvvvv minik, Çiğdem diyen ağzını yirim seninBiz aile boyu izliyoruz fragmanı izlerken ben oğlum geliyor anne açsana bende Bakcam diyor biz tutkunuyuz dizinin normalde eve çigdem girmez o gün için alıyoruz![]()
Ben İzmir e yakınım şekerimAaaaaağğğvvvv minik, Çiğdem diyen ağzını yirim seninayçekirdeeee onun adı i kere ya da gündendi
![]()
Şimdi bana de ki çanakkaledeyim ben, şuraya kalbimi bırakayımBen İzmir e yakınım şekerimeşim çekirdek derdi ben söyleye söyleye cigdeme alistirdim çiğdem o bir kerem
![]()
Manisa ama Çanakkale tarafına yakınŞimdi bana de ki çanakkaledeyim ben, şuraya kalbimi bırakayım![]()
He Manisa’ysa olmadı be gülüm. Üzgünüm... ama seni sevdim süt oğlanManisa ama Çanakkale tarafına yakın![]()
Yakiniz nede olsa kan çekmiştirHe Manisa’ysa olmadı be gülüm. Üzgünüm... ama seni sevdim süt oğlan![]()
![]()
Birde benŞu diziyi de bi ben izlemedim herhalde ama tüm konuya vakıfım![]()
Öyleymiş,çok sevindim :) Hayırlı olsunBanada bir tarif bulduk şükür, bakalım hayırlısı olsun![]()
Günaydın cennamGünaydın:)
Günaydın kuzumGünaydın cennam![]()
Nasılsın canımGünaydın kuzum![]()
İyiyim canım,sen nasılsın?Nasılsın canım![]()