- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Hadi akraba ciktiniz öpüşüp koklasin tamam kizmicamMaşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi akraba ciktiniz öpüşüp koklasin tamam kizmicamMaşallah![]()

Aynen yeni gitti bı abla Maraş istedi Antep çıktı yakın ama işte karman çorman yer ya bide bizede çıkıyormuşAynen öyle ve "G" yazsan tayin oraya çıkar![]()
Büyük konuşmaAynen yeni gitti bı abla Maraş istedi Antep çıktı yakın ama işte karman çorman yer ya bide bizede çıkıyormuş![]()
Ya karışık oralar ya çıksın istemem.Büyük konuşmaÇok güzel bir şehir ama mesleki açıdan çok zor
Eşim burada emekli gibi hiç görmedik böyle bir şey
Ayda 15-20 gün evde olmuyordu
İstanbulluyum ben eşimin başka..Memleket neresi yakınsa buraya gelin![]()
Malatya doğu değil batı sayılıyor canımİstanbulluyum ben eşimin başka..
Aslında 2nci şarkı burda değilde daha yakın Doğu'da yapsak diyoruz ama çıkarmiki blmiyorum Malatya Sivas'a filan yakın hiç olmassa burası uzak![]()
Malatya Elazığ değil zaten en yakın oralara yakın yerler olur yani şark olarak demek istedimMalatya doğu değil batı sayılıyor canım
O zaman batıya gitmeniz daha uygun:)
Yok ben numara istemedim, direkt beni ara dedim. Ben verecektim nevreste ablaya numara
Bi yaşıma daha girdimMalatya doğu değil batı sayılıyor canım
O zaman batıya gitmeniz daha uygun:)
Niye kızYok ben numara istemedim, direkt beni ara dedim. Ben verecektim nevreste ablaya numaraneyse kapatmışsınız konuyu zaten
Bi yaşıma daha girdim![]()
Şark sayılmıyor canım burasıYok ben numara istemedim, direkt beni ara dedim. Ben verecektim nevreste ablaya numaraneyse kapatmışsınız konuyu zaten
Bi yaşıma daha girdim![]()
Aynen hayırlısı olsun inşallahİşte Malatya şark değil batı görevi![]()
Malatya değil diyorum isye yanlismi dedimAynen Elazığ,Urfa,Sivas şark:)
Malatya,Antep,Maraş batı görevi![]()
Niye kızDoğu görevi yaplmiyor orda doğru
![]()
30 senelik kırklareliliyim, ben böyle şey görmedimŞark sayılmıyor canım burasıElazığ,Urfa şark
![]()
Malatya doğu gorevi değil işteEvet evet![]()