- Emoji Skoru
- 329.851
- Puanlar
- 698
İnşaat mühendisliği DGS ile 3. Yıldsan devam edecek. Dur hava atayım %100 bursluMaşaallah ne güzel hangi bölüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaat mühendisliği DGS ile 3. Yıldsan devam edecek. Dur hava atayım %100 bursluMaşaallah ne güzel hangi bölüm![]()
İstanbul'da şark görevi yerleri doğuya bin basar terör olayındaİstanbul mesela en belalı yer terörden daha fazla sorun var bence doğu sayilmaliydi![]()
Tebrıkler hadı basarıyla bıtırmesıde nasip olsunİnşaat mühendisliği DGS ile 3. Yıldsan devam edecek. Dur hava atayım %100 burslu![]()
Ooo çok iyi tebriklerİnşaat mühendisliği DGS ile 3. Yıldsan devam edecek. Dur hava atayım %100 burslu![]()
Yok kız ne şarkı.İstanbulda da GOP falan şark sayılıyormuş galiba. Benim kuzenim geçen sene atandı polisliğe. Çevik Kuvvet![]()
Aynen kimse istemez gitmeyi,adamlar eve gelemiyorİstanbul'da şark görevi yerleri doğuya bin basar terör olayında
Şehir yoğun ve olaylı o sebeple çok çalıştırılıyorlar.Ondan şarktan beterİstanbulda da GOP falan şark sayılıyormuş galiba. Benim kuzenim geçen sene atandı polisliğe. Çevik Kuvvet![]()
Aynen öyle... İşteİstanbul'da şark görevi yerleri doğuya bin basar terör olayında
Antep'te öyleydiBenim eşim çevik kuvvet otobüsüne silah açmışlardı ögun gorevdeydi onlarla ulaşamadım oturdum ağladım hüngür hüngür
Daha bı suru olay oldu o maçta canlı bomba olayında da gorevdeydi @Calcifer
Rabbim zeval vermesin kimseye, kötülere de fırsat vermesin inşallahAntep'te öyleydi![]()
Çok zor meslek ya allah yardımcıları olsun gercektenBenim eşim çevik kuvvet otobüsüne silah açmışlardı ögun gorevdeydi onlarla ulaşamadım oturdum ağladım hüngür hüngür
Amin canm amin inşallah Rabbim herkesi korusunÇ
Çok zor meslek ya allah yardımcıları olsun gercekten![]()
Amin sağolAllah sağlıkla mutlu mutlu emekli olmayı nasip etsin inşallah kızlar![]()
Aminn canimmmAllah sağlıkla mutlu mutlu emekli olmayı nasip etsin inşallah kızlar![]()
Beşiktaş maçında mı yoksaBenim eşim çevik kuvvet otobüsüne silah açmışlardı ögun gorevdeydi onlarla ulaşamadım oturdum ağladım hüngür hüngür
Maalesef yaaa kabus gibi gündüBeşiktaş maçında mı yoksa