- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.101
- 598
Allah sağlıkla, mutlulukla uzun ömür nasip eylesin ailecekŞeker olmasam çekilmem zaten asabi yaşlı torun sahibi bir kadınım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla, mutlulukla uzun ömür nasip eylesin ailecekŞeker olmasam çekilmem zaten asabi yaşlı torun sahibi bir kadınım![]()
Amin cümlemize olsun.Allah sağlıkla, mutlulukla uzun ömür nasip eylesin ailecek![]()
Umudum var şekercigim,inşallahGünaydınlar durumlar nasıl şimdi.
Çok geçmiş olsun şekercim inşallah sonuçlarında çok iyi çıkacak
Hörmetler bizden![]()
Mutlaka şekercim umut her zaman olmalı içimizdeUmudum var şekercigim,inşallah![]()
Benim de umudum varUmudum var şekercigim,inşallah![]()
Her zaman var şekercigim her zamanMutlaka şekercim umut her zaman olmalı içimizde![]()
İnşallah tatlımBenim de umudum variyi olacak her şey
Ne mutlu sana umudunu yitirmemek böyle bir şey her zaman destekçiniz buradayız hepimiz.Her zaman var şekercigim her zaman![]()
Eksik olmayın canım, iyi ki varsınızNe mutlu sana umudunu yitirmemek böyle bir şey her zaman destekçiniz buradayız hepimiz.![]()
Eş gecemem ben calci mi
Iyimisin canimYanlış yere yazmışım
Selamlar![]()
İyi bin şükür sen nasılsınIyimisin canim![]()
Iyiyim bende canim iş güç yemek ev isi bebeİyi bin şükür sen nasılsın![]()
Bende anca giriscem işlere eşim yatmaya geçiş yaptı gececi artıkIyiyim bende canim iş güç yemek ev isi bebe![]()
Olur bol sütlüBende anca giriscem işlere eşim yatmaya geçiş yaptı gececi artık
Evde dün bugün gözleme yaptık eşim sayesinde
Nevreste ben yine gözleme yapayım tarif bulamazsam olmaz mı
![]()
Sütlü gozlemeyide çok severimBende anca giriscem işlere eşim yatmaya geçiş yaptı gececi artık
Evde dün bugün gözleme yaptık eşim sayesinde
Nevreste ben yine gözleme yapayım tarif bulamazsam olmaz mı
![]()
Oyunu verirsin o zamanSütlü gozlemeyide çok severim![]()