- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
Bende çektikten sonra çıkardım daha önce tecrübe etmişliğim var çünküGeçen bende rulo pastanin icine koydumda hepsi cikartti visne gibi olmuyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çektikten sonra çıkardım daha önce tecrübe etmişliğim var çünküGeçen bende rulo pastanin icine koydumda hepsi cikartti visne gibi olmuyo
Yani sulanıp,bozuluyor bazı meyveler ondan çileği hiç denemedimAbla pek iyi değil anca blendırdan geçirip sos yapmalık tatlıların üzerine![]()
Bende smoothie icin koyuyorum guzel oluyo yoksaBende çektikten sonra çıkardım daha önce tecrübe etmişliğim var çünkü![]()
Kurutmalık muhteşem abla ama yemelik değil sos olarak kulandım çok daha iyiYani sulanıp,bozulıyor bazı meyveler ondan çileği hiç denemedim♀kilolarca alabilsek kurutacağım
Ancak yemeye
![]()
Iyiaksamlar canimYaksamlaaar![]()
Sana da hemşom,nasılsın?Iyiaksamlar canim![]()
Ben iyiyim sen nasilsin aslindaSana da hemşom,nasılsın?![]()
Aynen öylede güzel oluyor buzlu buzluBende smoothie icin koyuyorum guzel oluyo yoksa![]()
İyi akşamlar cennam nasıl oldunYaksamlaaar![]()
Simdilik iyiyimBen iyiyim sen nasilsin aslinda![]()
İyiyim şükür,sen nasılsın?İyi akşamlar nasılsın![]()
Iyiyim kuzum,arada basım cok dönüyor ama iyiyim. Sen nasılsın?İyi akşamlar cennam nasıl oldun![]()
Gecer insallah canim yorma istersen kendiniSimdilik iyiyim9 güne belli olur nasıl olduğum. Sadece basım aşırı dönüyor, onu anlamadım
![]()
Çok şükür Rabbimeİyiyim şükür,sen nasılsın?![]()
Dinleniyorum zaten canım, aldım telefonu elime oturdum :)Gecer insallah canim yorma istersen kendini![]()
Allah daha iyi etsinÇok şükür Rabbime![]()