- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
Allah iyilik versin cennam geçer inşallah hayırlı sonuçlar alırsınIyiyim kuzum,arada basım cok dönüyor ama iyiyim. Sen nasılsın?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah iyilik versin cennam geçer inşallah hayırlı sonuçlar alırsınIyiyim kuzum,arada basım cok dönüyor ama iyiyim. Sen nasılsın?![]()
Teşekkür ederim Nevreste SultanMaşaallah becerikli hatunsun![]()
AA cennam gelmişİyiyim şükür,sen nasılsın?![]()
Amin kuzum amin ,hepimiz sağlıklı olalımAllah iyilik versin cennam geçer inşallah hayırlı sonuçlar alırsınbende iyiyim şükür
![]()
TatlımmAA cennam gelmiş![]()
BalımTatlımm![]()
Belki vazgeçen olurSevgili hanimefendicilerimnaptınız siz yaa tarif bırakmamışsınız
![]()
![]()
kapanın elinde kalmış tarifler
bende bi heyecan katayim dedim hayatıma ama söndüm resmen
![]()
Alıp yapmayan da oluyor çünkü:)Puding yapmayın gurban olim yiterrrrKız bu yamyamlardan bana puding kalmış mıdır sence![]()
Yılmadık ayaktayiz bende aldımAldım aldim çaktırma![]()
İyiyim canım. Dün uyuya kalmışım mutfak felaket şekilde dağınık sağolsun eşim de elini sürmemişNasılsın canım?![]()
![]()
Bu canavarlara tarif mi dayanırBelki vazgeçen olurAlıp yapmayan da oluyor çünkü:)

Immmmmh, canım çekti
Ben tombul su meşrubat bardaklarıma bile koyuyorumImmmmmh, canım çekti
Ben bu bardakları çay İçin almıştım, kup olarakta mı kullanılıyor, aklımda olsun da bu bardaklarda çay içimi çok güzel oluyor![]()
Mantıklı aslında, ben sunumdan pek anlamadığımdan türetemiyorum böyle fikirleri. Biraz sunum araştırmam gerekiyor sanırımBen tombul su meşrubat bardaklarıma bile koyuyorum![]()
Sen mi anlamıyorsunMantıklı aslında, ben sunumdan pek anlamadığımdan türetemiyorum böyle fikirleri. Biraz sunum araştırmam gerekiyor sanırım![]()