- 4 Kasım 2019

- 27.886

- En iyi cevaplar
 - 1

- 96.927

- 598

- 30

Aynen cennam bende öyleyim bazen oldu yazarım bazende es geçerimIşte o yüzden takılmıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cennam bende öyleyim bazen oldu yazarım bazende es geçerimIşte o yüzden takılmıyorum![]()
Aynen şekercim iyi oldu
Profil şeysi var bide.Hard ve cetvel olanıbaşka ne var ki
![]()
Hepimizde oluyor arada..Hele bende![]()
Gezelim,görelim olmuşAynen cennam bende öyleyim bazen oldu yazarım bazende es geçerim![]()
Bir ona da göz atayımProfil şeysi var bide.
Hepimizde oluyor arada..
Edep sen ne güzel şeysin diye bir laf var zaman zaman hatırlatmak lazım oluyor bazılarına oldum olası şu para paylaşımlarını sevmem çok ayıp.Kesinlikle herşeyde paylaşılmaz ki orada.
Ben kızdım gerisi geldiBir ona da göz atayım![]()
Para bambaşka birşeydir hayatta..Edep sen ne güzel şeysin diye bir laf var zaman zaman hatırlatmak lazım oluyor bazılarına oldum olası şu para paylaşımlarını sevmem çok ayıp.
Benim mesajlardan takip et kuzuzm.Bulamadım, neyse![]()
Profillerde gördüğüm her şey birbirine laf sıkma amaclı, Tellioğulları,Seferoğulları gibiBulamadım, neyse![]()
Kız gel yapma yazık tüm gün çökük dolaşacaksın yeter bukadar biz bulaştık artıkınBulamadım, neyse![]()
Aynen tümgün sürermi acabaProfillerde gördüğüm her şey birbirine laf sıkma amaclı, Tellioğulları,Seferoğulları gibi![]()
Kadin kadinin düşmaniymisAynen tümgün sürermi acaba![]()
Özlü sözlerKadin kadinin düşmaniymis![]()
Aslanlar gibin savaltık oysakiKız gel yapma yazık tüm gün çökük dolaşacaksın yeter bukadar biz bulaştık artıkın![]()
Daha neler gorcezÖzlü sözler![]()
Allahım ya hem suçlu hem güçlü tamam bari günde bitane paylaş orası ortak alan herkes senin üstüt üste attığın paylaşımları görüp beğenmek zorunda değilKadin kadinin düşmaniymis![]()
Hayırlara karşı bacimsuDaha neler gorcez![]()