- 28 Haziran 2011
- 64.502
- 161.592
- 898
Yaa ben her açılan konuda şok üstüne şok yaşıyorum zaten. Herkes döktürüyor, tüm kartlar açık oynanıyorKuvvetli vallaaaa geleni gördünmü![]()
napacagimi şaşırdım hee Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ben her açılan konuda şok üstüne şok yaşıyorum zaten. Herkes döktürüyor, tüm kartlar açık oynanıyorKuvvetli vallaaaa geleni gördünmü![]()
napacagimi şaşırdım hee Yaparsin biseyler sen taifine odaklanYaa ben her açılan konuda şok üstüne şok yaşıyorum zaten. Herkes döktürüyor, tüm kartlar açık oynanıyornapacagimi şaşırdım hee
![]()
Kimseyede neden yaptın denmez kiYaparsin biseyler sen taifine odaklan![]()
![]()
![]()
sen beceriksizsen biz napalim demezler mi adama 
Kimse demez burda öyle seymi olur hepimiz öğreniyoruzKimseyede neden yaptın denmez kisen beceriksizsen biz napalim demezler mi adama
![]()
Valla lastik gibi gerim gerim gerildim canımKimse demez burda öyle seymi olur hepimiz öğreniyoruz![]()
Selam hoş geldinSelam güzel hatunlar![]()
![]()
Rica ederim efendim ne demekHosbuldum canım,teşekkür ederim![]()
![]()
Burdada paylaşır mısın canım, el emeği göz nuru ürünleri çok severim2 tane tabak boyadım yine biri cam biri porselen bakalım nasıl olacak peçete dekupajı yaptım kendilerine alladım süsledim
Abla enisteyi naptin2 tane tabak boyadım yine biri cam biri porselen bakalım nasıl olacak peçete dekupajı yaptım kendilerine alladım süsledim
Sağlam şu andaAbla enisteyi naptin![]()
Tabiki şu anda kuruma aşamasında benimki tamamen amatörce işler,kozalak filanda boyadım oda iyi oldu.Burdada paylaşır mısın canım, el emeği göz nuru ürünleri çok severim
Iyi bari yüzü gözü boyami dedim biandaSağlam şu anda![]()
Yok o işler bende genelde gündüz yaoıyorum boya işini.Iyi bari yüzü gözü boyami dedim bianda![]()
Amatör olması bence daha kıymetli, bazen diyorum keşke benimde el işlerinde yeteneğim olsaTabiki şu anda kuruma aşamasında benimki tamamen amatörce işler,kozalak filanda boyadım oda iyi oldu.
Aslında benimde çok yoktur öyle,herhaldee zamanla alışacağım,kozalak boyama çok keyifli bide onları kütük üstüne yapıştırdımAmatör olması bence daha kıymetli, bazen diyorum keşke benimde el işlerinde yeteneğim olsa![]()