- 22 Temmuz 2017
- 47.442
- 139.882
- 598
Geçmişler olsun canımBenim sag bilegim feci sekilde sisti bide sağ kolumu hissetmiyorum bugun yani sagtarafim komple agriyo nedense esim kolumu ovdu ama gecmiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmişler olsun canımBenim sag bilegim feci sekilde sisti bide sağ kolumu hissetmiyorum bugun yani sagtarafim komple agriyo nedense esim kolumu ovdu ama gecmiyo
Okadar agir spor yaptim böyle olmamistim buara belimden tuttu ve sag tarafim agriyoCanım yorma kendini bu sıra biraz azalt ve 10 bini geçmeAllah korusun
![]()
Sagol canimyaGeçmişler olsun canım![]()
Üşütüyor musun acabaOkadar agir spor yaptim böyle olmamistim buara belimden tuttu ve sag tarafim agriyo
Gidiyor bir şekilde, tam dün dediğiniz tabirle “deli danalar gibi” yürüyorum.Hayırlı akşamlar canım yürüyüş nasıl gidiyor![]()
Ohhh ohhh ne güzelGidiyor bir şekilde, tam dün dediğiniz tabirle “deli danalar gibi” yürüyorum.![]()
Olabilir aslinda hissetmiyorum belkideÜşütüyor musun acabaSıcak tut kendini
![]()
Ablacım hayırlı akşamlarBen de gece oradaydım...kötü bir şey mi oldu...
Yürüyüp terliyor musunOlabilir aslinda hissetmiyorum belkide![]()
Bildigin yuvarlakmiOhhh ohhh ne güzelYürüyelim canım kışın evdeyiz
Bari daha çok yuvarlanmayalım
![]()
Olabilir canimYürüyüp terliyor musunOda olabilir yani bilmezsin ,oda çarpar
![]()
Ona dikkat et bakalımOlabilir canim![]()
Pandeminin başından beri birden oturunca hamladım ve kilo aldım. Bugün bacaklarıma kramplar girdi ama yumuşata yumuşata yürüdüm.Ohhh ohhh ne güzelYürüyelim canım kışın evdeyiz
Bari daha çok yuvarlanmayalım
![]()
Nasılsın ablamHayırlı akşamlar nevrestecim...![]()
![]()
Benden bahsediyorBildigin yuvarlakmi![]()
Oluyo oyleya bacaklar hissetmiyo ama alisiyo vücutPandeminin başından beri birden oturunca hamladım ve kilo aldım. Bugün bacaklarıma kramplar girdi ama yumuşata yumuşata yürüdüm.
Geçen sene 30000 e gık demezdim, ne oldu bana dedim resmen10000 ile yamuldum
![]()