- 4 Kasım 2019
- 27.886
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
Hayır şimdi baklavanın üstü az salmıştır şerbeti dibine bandır tam kıvamında olurEkmek mı banayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır şimdi baklavanın üstü az salmıştır şerbeti dibine bandır tam kıvamında olurEkmek mı banayım
Bilmiyordum ben ki öğrenmiş oldumBirinin paylaşımlarını görmezden gelmek için göz ardı et diyorsun ya onu sordum![]()
Aaaaa sıcacık süt olcakBende kakaolu kurabiye ve kek ile severim sütü. Ve buz gibi olacak![]()
Asdfghagahd olsun yine de kalpEksi ben demek istemiştim + ben gibi bişey işteasla içemem baklavanın yanında
![]()
Afiyet olsunGideyim de ayran yapıp baklava ile yiyeyim
Sona kalan tarifi ben aldım gelecekleri sen düşünAnaaaaaa buneyaaa![]()
Mutlaka dene. Bizim Trakya’da meşhurdur. Bayramlarda filan hep ayranla ikram edilirBilmiyordum ben ki öğrenmiş oldum![]()
Ne dişlerini çıkardım hayırdır
Mimimimi minik hoş geldin
Hadi ben cikiyorum
bugunku wc suresinin sonuna gelmiş bulunmaktayım Hoşbuldum nasilsinMimimimi minik hoş geldin
İyi bebeyi uyuttum daha iyiyim sen nassınHoşbuldum nasilsin![]()
Benim bebeler ayakta vallaİyi bebeyi uyuttum daha iyiyim sen nassın
Allahım yaHadi ben cikiyorumbugunku wc suresinin sonuna gelmiş bulunmaktayım
![]()
Uyku vakti,bardağa koyacağım dermişimNe dişlerini çıkardım hayırdır
Annem millet görmesin diye üstünü de kapatıyorUyku vakti,bardağa koyacağım dermişim![]()
İdrar testi bardağı muamelesiAnnem millet görmesin diye üstünü de kapatıyor![]()