- 24 Eylül 2018
- 101.977
- 301.836
- 898
P T T candır hemsom,pijama,TV,terlikPijamalarimi giydigime gidebilirim hemsom![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
P T T candır hemsom,pijama,TV,terlikPijamalarimi giydigime gidebilirim hemsom![]()
Cevap bekliyorumEvet soruyorum napmisim![]()
Hiç halım yoğdur hediyemide görmemişler gibi 20 gün önce aldım ne ..ok yiyecem gözüm kpıda halaSenden farksizim![]()
Heeelllooğ
GelmedimiHiç halım yoğdur hediyemide görmemişler gibi 20 gün önce aldım ne ..ok yiyecem gözüm kpıda hala![]()
BendeCevap bekliyorum![]()
Yok gelmediGelmedimi![]()
Çoğ komiğ![]()
Ne almıştınYok gelmediumudumuz hep var söndürenler utansın
![]()
KırbaçNe almıştın![]()
Duyarsan bana da söyle
UuuuuKırbaç![]()
Bence çok uygun

Hiç azıcık sömürdümNe almıştın![]()
Azıcık mı?Hiç azıcık sömürdümfincan takımı servis takımı baharat takımı kek kalıbı kahve yanı brdağı bi kaç bişey daha vardı hatırlamıyorum
![]()
Bende sandimki yilbasinda kocana iyi gelicek bisetHiç azıcık sömürdümfincan takımı servis takımı baharat takımı kek kalıbı kahve yanı brdağı bi kaç bişey daha vardı hatırlamıyorum
![]()
Eminim onu alsam çok mutlu olurdu bıktı benden kargom geldiğinde yarısını göstermedimKırbaç![]()
Ooo evvacım yeni yılda mutlulukla kullan bol bol sunumlarını bekliyoruz o zamanHiç azıcık sömürdümfincan takımı servis takımı baharat takımı kek kalıbı kahve yanı brdağı bi kaç bişey daha vardı hatırlamıyorum
![]()