- Emoji Skoru
- 305.798
- Puanlar
- 898
Şifreli yazdi benceBende sandimki yilbasinda kocana iyi gelicek biset![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şifreli yazdi benceBende sandimki yilbasinda kocana iyi gelicek biset![]()

Onca şeyin yanında onu da alsaydinEminim onu alsam çok mutlu olurdu bıktı benden kargom geldiğinde yarısını göstermedim![]()
Aslında fincan takımı kırbaç gibi mi mesela cennamŞifreli yazdi bence![]()
Fincan takiminin sifresini cozebilirsem sanada soylerim hemsomŞifreli yazdi bence![]()
Aynen canim,anlaşılmasın diyeAslında fincan takımı kırbaç gibi mi mesela cennam![]()
Ben cozdum soyledım baksanaFincan takiminin sifresini cozebilirsem sanada soylerim hemsom![]()

Biz çözdük hemsom,o is bizdeFincan takiminin sifresini cozebilirsem sanada soylerim hemsom![]()
İnşallah canımOoo evvacım yeni yılda mutlulukla kullan bol bol sunumlarını bekliyoruz o zaman![]()
Ama ayni anda yazmisiz napimBen cozdum soyledım baksana![]()
Daha beğendiğim çok şey vardı amaAzıcık mı?![]()
Tamam tamam şimdi trip gelmesin bideAma ayni anda yazmisiz napim![]()
Birinciliğini de tebrik ederim kuzumİnşallah canım![]()
Hiç iyi gelmiyor bunlar ona alerjisi var üstelikBende sandimki yilbasinda kocana iyi gelicek biset![]()
Adı üstünde şifre fülüz yoksa herkes anlardıKirbac ve fincan![]()
Tabi cennam ardı arkası kesilmiyo basladımı ben sezdiğim gibi tamam diyorum oh misÖğrenmiş bak![]()
Direkt incir ağacı al,eve dik ,daha kolayDaha beğendiğim çok şey vardı ama![]()
Faturayı onun kartıyla ödedim görmeseydi iyiydiOnca şeyin yanında onu da alsaydinadamın gözüne batmazdi bari
Ulaaaaa fincan beee baharat takimi diyoooAdı üstünde şifre fülüz yoksa herkes anlardı![]()