- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
MaşallahBiz annemle 3.5 da uyuduk gece cenemiz durmadı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahBiz annemle 3.5 da uyuduk gece cenemiz durmadı![]()
Cadıya bakkk yaKiz cimcime çok fena artik buzdolabina girip oturuyo valla cildircam okadar yoruluyorumki yemek zor yiyorum![]()
Poposu doncak haberi yok 2sinden gormedigimi bundan goruyorumCadıya bakkk ya![]()
Genelde öyle olur perim kınuşulacak çok şey oluncaBiz annemle 3.5 da uyuduk gece cenemiz durmadı![]()
Kız sevesim geldi cimcimeyiKiz cimcime çok fena artik buzdolabina girip oturuyo valla cildircam okadar yoruluyorumki yemek zor yiyorum![]()
Sormayaaa zor kahvaltı ettimKız sevesim geldi cimcimeyi![]()
Oyy elifim sanırım biz yaşayınca anlıycaz ama bana çok tatlı geliyor anlattığın ne yapayımSormayaaa zor kahvaltı ettim![]()
Tabiki canim Rabbım sanada nasip edicek inşallahOyy elifim sanırım biz yaşayınca anlıycaz ama bana çok tatlı geliyor anlattığın ne yapayım![]()
İnşallah canım benimTabiki canim Rabbım sanada nasip edicek inşallah![]()
Hep öyle olur zaten sonlar bı fena oluyorPoposu doncak haberi yok 2sinden gormedigimi bundan goruyorum![]()
Gunaydin saglikli mutlu yillara canimHerkese sağlıklı,mutlu,huzurlu yıllar dilerim![]()
Mutlu yıllar canım ❤Herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu yıllar dilerim![]()
Bunu duyduguma sevindimBende seni seviyorum canım![]()
Yoktum kiiii, gitmiştim kiiii
Ama ordaydin sonra gittin gözüm üstunde bundan sonraYoktum kiiii, gitmiştim kiiii![]()
![]()