- 28 Haziran 2011
- 64.726
- 162.171
- 898
Ooo çekiliş çekiliş üstüne maşallah nevocanKızlar instagramda çekilişe katılmıştım.Az önce baktım bildirim gelmiş.El süpürgesi kazanmışım.Normalde kitap çekilişi hariç pek katılmam2021 için bir işaret mi bu
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo çekiliş çekiliş üstüne maşallah nevocanKızlar instagramda çekilişe katılmıştım.Az önce baktım bildirim gelmiş.El süpürgesi kazanmışım.Normalde kitap çekilişi hariç pek katılmam2021 için bir işaret mi bu
![]()
Tünaydın ablaTünaydın![]()
İftira atıyorlar, çekemiyorlar ikimizin anlaşmasını

Sende hoplayip ziplamasaydin keske bu gozler neler gördüİftira atıyorlar, çekemiyorlar ikimizin anlaşmasınısen de hemen İnan onlara
![]()
Tunaydin canimTünaydın munaydin gud morning![]()
![]()
Tünaydın canımTünaydın munaydin gud morning![]()
![]()
Tunaydin canim![]()
Hello birinciTünaydın canım![]()
Kıyamam sana ben herşey gönlünce olsun canım benimİnşallah balım beniiim herkes icin . kafa dinliyorum annemde biraz iyi geldi .![]()
Hayat kuzumya bazen istemediğin şeyler olabiliyor. Şükür bugunumuzede .
Sağol kuzucum bende sana kıyamam balkupumKıyamam sana ben herşey gönlünce olsun canım benim![]()
Sen uyudun ya hani 12’den önce, ben senin yerine de oynadım halbukiSende hoplayip ziplamasaydin keske bu gozler neler gördü![]()
Sen uyudun ya hani 12’den önce, ben senin yerine de oynadım halbukiBenim sayemde bütün sene oynayarak geçiricen günlerini
![]()
Kulaklarım da küpeli
İnşallahHello birinciyeni yila birinci olarak başladın bu da işaret
daim olsun inş
![]()
İsabelle nevresteye söyle bari de tabak çanak fincan yollamasınlarİnşallah![]()
Sağol canımOoo çekiliş çekiliş üstüne maşallah nevocanişaret bu işaret
![]()
İsabelle nevresteye söyle bari de tabak çanak fincan yollamasınlar![]()