- 8 Haziran 2013
- 59.973
- 159.671
- 898
Hoş geldin canım. Yeni yılın kutlu olsunKategori ne olur acep![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin canım. Yeni yılın kutlu olsunKategori ne olur acep![]()
Yok canim takimdaydim biraz karisikti
Cansın canımYardım ederiz merak etme![]()
Teşekkür ederim canım sizin de kutlu olsunHoş geldin canım. Yeni yılın kutlu olsun![]()
Yarın öğreneceğiz:)Kategori ne olur acep![]()
Sen çek bana yolla:)Cansın canım
Ama benim bu telefonun hafızası beni mahvetti bitirdiğimiz kategoride. Fotoğraf makinemi bulmam lazım.![]()
Nevroş valla okudukça kilo aliyorum bu ise bi care bulunYarın öğreneceğiz:)
Sagol canımTeşekkür ederim canım sizin de kutlu olsunnasılsınız
![]()
Evet benim canımm nasılsınız
Evet
Şükür bizlerde iyiyiz hayat koşturmacası işte ara ara okuyup kaçıyorum eskiden hiç çıkmazdım burdanSagol canım
İyiyiz sen nasılsın. Oğluşun nasıl![]()
Çok şükür canım, iyiyim. Sen nasılsın?Evet benim canımm nasılsınıznasıl gidiyo hayat
![]()
Allah can sağlığı versin canım. Koşuşturmaca hiç bitmiyor zaten. :)Şükür bizlerde iyiyiz hayat koşturmacası işte ara ara okuyup kaçıyorum eskiden hiç çıkmazdım burdan![]()
Bizde aynı iyiyiz çok şükür çocuk ev koşturma pamdemi derken koca yılı bitirdik. Allah hayırlara çıkarsın inşallah bu seneÇok şükür canım, iyiyim. Sen nasılsın?![]()
Sağolasın canım benim valla öyle kadınların işi bitmiyo ki sözde yasak var evde mesai hep varAllah can sağlığı versin canım. Koşuşturmaca hiç bitmiyor zaten. :)
Arada da olsa görüşüyoruz
İyi olmanıza sevindim![]()
Bu ay kilo aldırmayacak tarifler yapacağızNevroş valla okudukça kilo aliyorum bu ise bi care bulun![]()
Amin canım benim.Bizde aynı iyiyiz çok şükür çocuk ev koşturma pamdemi derken koca yılı bitirdik. Allah hayırlara çıkarsın inşallah bu sene