- 24 Eylül 2018
- 102.693
- 303.298
- 898
Canim ,11 gibi gelir bence ,tam saat vermedi. Bekle biraz dahaKiz gercek diyorum gideyim ben ozaman kalmazsada ne varsa aliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ,11 gibi gelir bence ,tam saat vermedi. Bekle biraz dahaKiz gercek diyorum gideyim ben ozaman kalmazsada ne varsa aliriz
Tovbeeeee![]()
İyi canim ,bekliyoruz, sen nasılsın?Nasılsın cennam nasılsınız ahali![]()
10dk daha bekleyim editörüCanim ,11 gibi gelir bence ,tam saat vermedi. Bekle biraz daha
Cennam bu sanaydı
Bekle tabii, o kadar bekledin10dk daha bekleyim editörü![]()
Bende aynı şekilde heyecanlıyım ne zaman gelir nevoş acabaa bide yeni kategorı acılınca bıldırım mı gelıyodu tepeden nasıl öğrenıyodukİyi canim ,bekliyoruz, sen nasılsın?![]()
Güzel hatrina bekleyimBekle tabii, o kadar bekledin![]()
Hepimize yaptın sandımda sevinmiştimCennam bu sanaydı![]()
Kız şalırmayınetiketim tutmadıCennam bu sanaydı![]()
11 gibi gelir diye ümit ediyoruz,konu açılınca bildirim gelir üstüne de ben etiket yaparım,lokasyon,konum ne dersen isteBende aynı şekilde heyecanlıyım ne zaman gelir nevoş acabaa bide yeni kategorı acılınca bıldırım mı gelıyodu tepeden nasıl öğrenıyoduk![]()
Sagol hemsom,bu iyiliğini unutmamGüzel hatrina bekleyim![]()
Hadi bakalımm bim kuyrugu dolmaya basladı11 gibi gelir diye ümit ediyoruz,konu açılınca bildirim gelir üstüne de ben etiket yaparım,lokasyon,konum ne dersen iste![]()
Bakalim neler olacakHadi bakalımm bim kuyrugu dolmaya basladı![]()
Duyum aldın mı cennam hıc ne olabilir dıyeBakalim neler olacak![]()
5 kategori arasından dedi ama ,aklımda bile değil canimDuyum aldın mı cennam hıc ne olabilir dıye![]()