• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri En Beğendiğiniz SAÇ MODELLERİ VE RENKLERİ Saça Dair Herşey RESİMLİ

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
çok hemde herşeyden okadar yoruldumki bişeyden tat alamaz oldum neyse gelir gelmez seninde canını sıkmayım zaten canın sıkkınmış:31: evet hiç anlamıyorum insanları burda ne konular okudum öyle konulara anlayışlı seceven yaklaşanlar olduki hayretim şaştı ama masumane istekler dertleşmek için konular hep eleştiri tepki alıyo reytingi düşük heralde eğlendirmiyo insanları:9::9:

:60::60: yok canım sıkmıyon beni merak etme dinlemek isterim ben şimdi çıkıyorum saat 1 de geleceğim o zaman görüşürüz burada olursan öpüyorum seni çok..
ben gelene kadar cinnet geçirmeeeee:47::47::47::47:

:60::60: yok canım sıkmıyon beni merak etme dinlemek isterim ben şimdi çıkıyorum saat 1 de geleceğim o zaman görüşürüz burada olursan öpüyorum seni çok..
ben gelene kadar cinnet geçirmeeeee:47::47::47::47:

ay çok tatlısın :16: yok yok gayet sakinim birileri kuyruğuma basmadığı sürece:27:

hoşgeldin canım:16:

öğle yemeğindesin dimi çalışıyodun hatırladığım kadarıyla:31: bide ben çalışabilsem hayırlısıyla :21:

çalışıyorum canım evde durmak insanı köreltiyor çalışmalısın bencede ..

öğle arasına çıktım kahve ve sigara eşliğinde kitabımı okudum canım..
mutluluk kaynağım:16::16:

çalışıyorum canım evde durmak insanı köreltiyor çalışmalısın bencede ..

öğle arasına çıktım kahve ve sigara eşliğinde kitabımı okudum canım..
mutluluk kaynağım:16::16:

ne iş yapıyosun canım özelden yazabilirsin burdan paylaşmak istemezsen:26: çok istiyorum ama ağır tempolu bi iş yapamam sağlık problemlerimden dolayı kafama ve bedenime göre bi iş bulamıyorum:9: inşallah en kısa zamanda bende bulurum çok istiyorum hayırlısı tabi başta:21: ben kitap okuyamıyorum dersten falan okadar çok sıkılmışımki kitap okumak boğuyo beni ne güzel sen okuyabiliyorun kafan dağılıyoen azından :nazar: afiyet şeker olsun canım:56:

ne iş yapıyosun canım özelden yazabilirsin burdan paylaşmak istemezsen:26: çok istiyorum ama ağır tempolu bi iş yapamam sağlık problemlerimden dolayı kafama ve bedenime göre bi iş bulamıyorum:9: inşallah en kısa zamanda bende bulurum çok istiyorum hayırlısı tabi başta:21: ben kitap okuyamıyorum dersten falan okadar çok sıkılmışımki kitap okumak boğuyo beni ne güzel sen okuyabiliyorun kafan dağılıyoen azından :nazar: afiyet şeker olsun canım:56:

kitap okumak harika bi duygu okurken karakterlere kapılıp gidiyorum canım ben..
ben okul zamanıda okurdum..
özelbi gayrimenkul firmasında bölge satış müdüresiyim canım..
sen ne okudun?
buarada nasıl bi rahatsızlığın var çok geçmiş olsun:16::16:

kitap okumak harika bi duygu okurken karakterlere kapılıp gidiyorum canım ben..
ben okul zamanıda okurdum..
özelbi gayrimenkul firmasında bölge satış müdüresiyim canım..
sen ne okudun?
buarada nasıl bi rahatsızlığın var çok geçmiş olsun:16::16:

ay ne güzel maşallah sana:nazar: bölüm soruyosun sanırım canım işletme okudum yoksa kitap okumuyorumya :1: hastalıklara hiç giripte canını sıkmayım canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim:16: bende bu ara filme sardım fırsat buldumça film izliyorum bende film izlerken karakterlere kapılıp gidiyorum enazından 2 saatliğine filmin mutluluğu enerjisi bana geçiyo:31:

ay ne güzel maşallah sana:nazar: bölüm soruyosun sanırım canım işletme okudum yoksa kitap okumuyorumya :1: hastalıklara hiç giripte canını sıkmayım canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim:16: bende bu ara filme sardım fırsat buldumça film izliyorum bende film izlerken karakterlere kapılıp gidiyorum enazından 2 saatliğine filmin mutluluğu enerjisi bana geçiyo:31:

hımm tamam canım Allah acil şifalar versin..:16::16:
ne tarz izliyorsun bilmiyorum ama beyin avcılarını izleye bilirsin belki güzeldi ben çok sevmiştim:1::1:

hımm tamam canım Allah acil şifalar versin..:16::16:
ne tarz izliyorsun bilmiyorum ama beyin avcılarını izleye bilirsin belki güzeldi ben çok sevmiştim:1::1:

sağol canım benim amin :16:

ben her tarz izliyorum ama bilim kurgu fantastik ve biyografi filmleri izleyemiyorum çok boğucu geliyo bana:53: şua aralarda aşk filmlerine takmış durumdayım beraberliğim vardı uzun süreli o bitti boşluk duygusu sanırım:26:

hemen bakayım filmin konusuna:6:

sağol canım benim amin :16:

ben her tarz izliyorum ama bilim kurgu fantastik ve biyografi filmleri izleyemiyorum çok boğucu geliyo bana:53: şua aralarda aşk filmlerine takmış durumdayım beraberliğim vardı uzun süreli o bitti boşluk duygusu sanırım:26:

hemen bakayım filmin konusuna:6:

canım üzülme böyle şeylere boşver inan insan hiç beklemediği zamanda hayatının aşkı ile karşılaşıyor..
ben evlenmek istemiyorum hiç evlenmeyeceğim dediğim anda eşim hayatıma girdi..
kafana pek takma ve çok düşünme o zaman çıkar belki istediğin gibi birisi canım benim..

canım üzülme böyle şeylere boşver inan insan hiç beklemediği zamanda hayatının aşkı ile karşılaşıyor..
ben evlenmek istemiyorum hiç evlenmeyeceğim dediğim anda eşim hayatıma girdi..
kafana pek takma ve çok düşünme o zaman çıkar belki istediğin gibi birisi canım benim..

şimdi çıkmam lazım canım dönünce dertleşiriz öpüyorum seni hayılı cumalar

Beyonce_O2_Dublin_2014_concerts_confirmed_for_March_8th_9th_11th_buy_tickets_gigs_headline_shows_irish_tour_announced_extended_mrs_carter_european_world_touring_schedule_music_scene_ireland.jpg

--

grammy-beauty-2_213606853378.jpg_gallery_max.jpg

--

rihanna-grammy-waves-red-lipstick-h724.jpg

--

ciara-shoulder-length-hair.jpg

--

Nicki-Minaj-blonde-short-hair.jpg

--

beyonce_xo_musicvideo.jpg

:16:

günaydın canım nasılsın?
neyle ilgili fikir danışacaksın ?

günaydın canım iyi olcam inşallah güzel bakmaya çalışıyorum bişeylere kendimle uğraşıyorum bu aralar sen nasılsın?

saçımı kestircektimya canım kahkülden vazgeçtim kütte karar kıldım ama okadar çok model varki kullanışlı ve şık olsun istiyorum o modelleri yüklesem yardımcı olurmusun senin fikirlerine güveniyorum ve zevkine tabi:16:

Back
X