En büyüğü 13 mm, umut olabilir mi sizce?

kokohantes

Bir bedende 3 kalp :)
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
1.782
24
358
Merhaba arkadaşlar.
Polikistik over hastasıyım ben de. 3,5 yıllık evliyiz evliliğimin ilk aylarında 2 siklüs gonaphene tedavisi görmüştüm gebelik oluşmamıştı.
Bazı nedenlerden dolayı tedaviyi bırakmıştık. Şimdi yeniden tedaviye başladım.
Ancak ilaçla adet olabiliyorum. Doktora ilk gittiğimde çok umutsuz konuşmuştu.
Adetimden 10 gün sonra falan gitmiştim doktora hemen klomen verdi. Bugün kontrolüm vardı gittim.
Büyümeyen yumurtalarım vardı. En büyüğü 13 mm olmuş. Bir şey olmaz yani bu ay dedim. Öyle düşünme daha büyür bu dedi. 6-7 gün çok önemli sizin için büyüyeceğini düşünüyorum, iyi gidiyoruz, 20 güne adet olmazsan gel , en azından yumurtamız var dedi.
Ama kafam karıştı hormon testi falan istemedi hiç benden. Başta çok umutsuz konuşmuştu ama bugün umudu olduğunu hissettim.
Adetten bir süre sonra tedaviye başladığımız için yumurtanın büyümesi konusunda kafam oldukça karışık.
Sizce büyüme ihtimali olabilir mi? :emir_bebek:

Canım, olumsuz bakmamak lazım. Bende de pko var.. Ben 3 ay cylo progynova kullandım, gebelik oluşmayınca doktor bu ay klomen verdi bana da.. Pazartesi gidicem inşallah yumurtam büyümüş mü bakalım.. Allahtan umut kesilmez.. Umudumuzu yitirmemeliyiz canım ya...

Aslında bu ay hiç umudum yoktu benim hatta doktorumun da öyle.
Dün ben 13 mm görünce gitti bu ay dedim büyümemiş.
Doktor da bu daha büyür niye boşa gitsin, iyi gidiyoruz dedi o yüzden umutlandım ne bileyim.
Belim kasıklarım çok ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi:14:

Aslında bu ay hiç umudum yoktu benim hatta doktorumun da öyle.
Dün ben 13 mm görünce gitti bu ay dedim büyümemiş.
Doktor da bu daha büyür niye boşa gitsin, iyi gidiyoruz dedi o yüzden umutlandım ne bileyim.
Belim kasıklarım çok ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi:14:

Kısmet yaa.. Olacağı zaman oluyor, ben artık buna inanıyorum.. Olmuyorsa daha zamanı gelmemiştir diyorum. Haa, mantığım böyle diyor, ama içime sorarsanız bir an önce olsun istiyorum ama işte.. ha deyince olmuyormuş. eskiden sanki ilk denemede olacak sanırdım,öyle değilmiş maalesef. Artık Allah'tan hayırlısını diliyorum ve şöyle dua ediyorum "hayırlı olan zamanda, hayırlı ve sağlıklı şekilde olsun".. Ne diyelim..

Kısmet yaa.. Olacağı zaman oluyor, ben artık buna inanıyorum.. Olmuyorsa daha zamanı gelmemiştir diyorum. Haa, mantığım böyle diyor, ama içime sorarsanız bir an önce olsun istiyorum ama işte.. ha deyince olmuyormuş. eskiden sanki ilk denemede olacak sanırdım,öyle değilmiş maalesef. Artık Allah'tan hayırlısını diliyorum ve şöyle dua ediyorum "hayırlı olan zamanda, hayırlı ve sağlıklı şekilde olsun".. Ne diyelim..

Ben de aynen böyle düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor malesef. İnsan bir kere bu yola çıktı mı hemen olsun istiyor.
Farkındayım çok sabırsız davranıyorum. Kendime de kızıyorum. Keşke tedaviyi ertelemeseydim diye. Belki de şimdiye çocuğum kucağımda olurdu ama kısmet napalım.
Kendimizi dizginlememiz lazım Rabbim "Ol" derse olur bekliyoruz.
Psikolojik midir bilmem ama 1 haftadır belim, kasıklarım inanılmaz ağrıyor doktorum bu günlere önemli demişti.
Belki bir mucize olur ve yumurtam çatlar. Br umut işte.
Allah'ım isteyen, evlat hasretiyle tutuşan kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Back
X