• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En buyuk derdim; YALAN..........

kusursuzguzel

ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
5
0
1
Herkesin bir derdi vardir elbet ve benimde bir derdim var, bana da yardimci olun, icinde bulundugum durumdan dolayi kendimi salak yerine konulmus hissediyorum, yalandan nefret ediyorum ve sevgilim bana yalan soyluyor, bana soyledigi seyleri yapmayip baska seylerle ugrasiyor, bana yalan soyledigini bildigimi bilmiyor, sizce nasil davranmaliyim, ne yapmaliyim

Nasıl yani, ne tür yalanlar söylüyor?
Çok mu büyük yalanlar bunlar?
Ne olursa olsun yalan söylemek karşındakini aptal yerine koymaktır bana göre.

Nasıl yalanlar söylüyor ? Kolayca yakaladığınıza yani haberiniz olduğuna göre pek de becerikli değil bu konuda sanırım.

Yalanin büyügü kücügü olmaz , Yalan Yalandir ..

Yapacak birsey yok vur yüzüne , anlamiyosa sepeti ver koluna herkes kendi yoluna.

Yüzüne karsi sorun. Neden bana yalan soyluyorsun diye. Bakalim tepkisi ne olacak.
Yalan demek ömür boyu güvensizlik demek. .

Yüzleşin. Açıkça söyleyin yalan söylediğini öğrendiğinizi. Ve ardından sanırım ilişkiyi noktalarsınız.

İlk firsatta bozun kimse kimseyi aptal
Yerine koyamaz oda anlar pabucun pahalli oldugunu bir yalan bin yalan getirir iliskide guven kalmaz surekli acaba diyerek paranoyak olursunuz yol yakinken vazgecin sallayin tekmeyi ama gercekten yalan soyledigine eminseniz

Canım konu anlatımın yeterli değil sanki biraz daha açarsan belki bizde fikir sahibi olur ona göre yorumlar yaparız yanlış anlama ama biraz üstü kapalı olmuş yalanın her türlüsü sıkıntı evet ama yinede hangi konularda ne boyutta yalanlar olduğunu paylaşırsan daha iyi olur...

Back
X