EN BÜYÜK NİMET....

PEMBE DUNYAM

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
40
25
288
Gaziantep
MRB KIZLAR BENİ BİLENLER VARDIR 14 AY ÖNCE 35 HAFTA ÖLÜ DOGUM YAPTIM 3.5 YILLIK EVLİYİM EŞİM EVİN TEK COCUGU VE HERKES İLK GÜNDEN BERİ COCUK İSTİYO..BEN PCO LUYUM DR AYAGIM CIKMIYO KENDİ HALİNE BIRAKIYORUM OLMUYO DR GİDİYORUM OLMUYO KİM NE DESE YAPIYORUM OLMUYO DİNLENEYİM BİŞEY YAPMAYAYIM DESEM OLMUYO..EŞİMLE MUTLUYUZ COK ŞÜKKÜR AMA SANKİİ HEP BİŞEYLER EKSİK..EŞİM COK SEVİYO COCUKLARI BİR DÜGÜNDE BİLE KUCAGINA HEP COCUK ALIP OYNATIYO..BAZEN ZORUMA GİDİYO BAZEN ONA KENDİMDEN COK ÜZÜLÜYORUM..ÇEVREMDEKİ HERKESİN COCUGU VAR MİLLET CEKET ATIP HAMİLE Mİ KALIYO ANLAMIYORUM. BUGÜN DÜGÜNE GİDİYOZ 15 GÜN SONRA DUYUYOM HAMİLE[ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN EVLATLARINI BAGIŞLASIN TABİİ]BU NASIL BİŞEYMİŞ NE PARA NE ZAMAN NE ÇABA HERŞEY BOŞ..KADER DİYE BİŞEY VAR NE YAPARSAN BOŞ..BUNALDIM YORLDUM VE ARTIK BENİMDE COCUGUM OLSUN ONU ÖPÜP KOKLUM İSTİYORUM..EŞİMİN COCUK ÖZLEMİNİ GİDEREYİM EVİMİZİN NEŞESİ OLSUN İSTİYORUM..RABBİM KİMSENİN KUCAIGNI BOŞBIRAKMSIN NE BÜYÜK NİMETMİŞ BİR COCUK SAHİBİ OLMAK VE NE BÜYÜK DERTMİŞ OLAMAMAK HERGÜN BİN KERE ANLIYORUM..BİLİYORUM BİÜGN OLACAK AMA HER GEÇEN GÜN BENİ BUNALTIYO...HAYIRLI GECLER

İyi de çocuğunuz olmamış değil ki , olmuş ama ömrü yokmuş, başınız sağolsun. Allah size sabır versin
Allahım yine nasip eder inşallah
Sadece biraz daha sabır, vakti geldiğinde inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Sabir, herseyin basi sabir.. bu denli sitemkar konusmayin. Umarim en kisa zamanda size ve tüm isteyenlere Allah evlat sahibi olmayi nasip eder..

İyi geceler.

Sizin de bebeğiniz olmuş zaten.
Yaşaması nasip olmamış.
Umarım hayırlı zamanda yeniden bebeginiz olur.

Her şeyin zamanı var. Bunun farkındasınız ve fazla üzerinde durmayın.

Evliliginiz henüz yeni sayılır.
Millet 10 sene sonra kavuşuyor ilk bebegine :) siz evliliginizin ilk senesini atlattiktan sonra hamile kalmışsınız. Çevre baskısına kulak vermeyin.
Streste hamilelik oluşumunu engelleyen sebeplerden.

Gönlünüze göre olsun her sey

Gözlerim doldu okurken.bu stresten kurtulmanız lazım kendinizi başka şeylerle meşgul etmeye ve olumlu düşünmeye çalışın.dilerim allah bir an once size anne olmayı nasip eder

AMİN..ASLA SİTEM VEYA İSYAN DEGİL SADECE BU GECE ÜZÜNTÜMÜ ANLATTIM HEPSİ BU
Çok özür dilerim araya girdiğim için ama lütfen rica etsem yazarken küçük harf kullanır mısınız? Büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır.

Canmm çocuğun olmuyo gibi bi durum yok ki çocuğun olmuş yine olur...bende pkoluyum bu arada gebe kalmaya engel değil...ya k.bakmazsan neden ölü doğum oldu pkoyla mi alakalı hatırlatmak amaçlı değil kesinlikle yanlıs anlama...

Bende dört buçuk senedir evliyim çocukları çok seviyorum iki kere düşük yaptım şu an dada adetim beş gündür geçiyor çubuk testler hep negatif ne yapı cam bilmiyorum ama bende o güzel nimetten nasimlenmek istiyorum rabbim nasip eder insallah

Yaşın genç ve daha önce bir hamileliğin var.Allahın izniyle gene olur.Benim ne zorluklarla imkansızlıklarla bebek sahibi olan arkadaşlarım oldu.Sen gönülden istemeye devam et.Rabbim en kısa zamanda nasip eder sağlıkla hayırlısıyla inşallah.

Amin canım inşallah.

Çocuk sahibi olmak ne kadar zor bi iş oldu ya herkes bu dertten muzdarip valla.
İnşallah en yakın zamanda alırsınız çocuğunuzu kucağınıza.

Valla bizden snr evlenen herkesin de cocugu oldu
Ben hatta hep bunun geyiğini yaparım
Üzülmeyin eşinizle de mutlymussunuZ
Allah ın bi bildiği vardır

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ama yaşla alakası yok sanırım biz kızlara annelik hissi doğuştan sanırım evlenince hemen bir yavrumuz olsun isteriz yani ben öyle hissediyorum

35 haftalik olu dogum yapmak ne zor sey bunu yasadiginiz icin boyle hisler icindesiniz kolay degil.allah sabir versin.hastaliginiz hakkinda bilgim yok ama hamile kalabilmissiniz ve yine kalabilirsiniz umutsuz degilsiniz insallah o guzel duyguyu tadarsiniz.tup bebege bile gerek duymamis dr insallah yakinda buraya hamileyim diye konu acacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…