EN BÜYÜK NİMET....

Canım iki kayıp yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.
1.si pko inan 5kadının 3ünde var.bu gebeliğe engel değil ,bendede vardı ama hiç sorun olmadı , ino,,,,lic c...,bi diye bi ilaç var çözümü basit yani.
2.si gebe kalabiliyor olmak ,umudunun olması için en büyük sebep ,uzun süre hiç sebepsiz hamile kalamayanlar napsın ölsünlermi yani.
3.sü isyan etme çünkü isyan ettikçe Allah korusun daha beterini yaşarsın ,sadece Rabbim sen doğrusunu bilirsin ,hayırlı ise tez zamanda nasip et die dua et hep.

Son olarak , 35 haftalık kaybında bir sebep bulundumu? Yani anormal birşey sezmedimi doktor o haftaya kadar?inceleme sonucu ne çıktı?

Eğer kromozomal yada genetikse , tüp bebek denemen daha mantıklı olabilir.doktor çok önemli , bir kadın doğum uzmanı değil riskli gebelik uzmanı perintlog bulursan daha detaylı incelenebilirsin her konuda.
Rabbim sana ve tüm isteyenlere tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşAllah.

Soğan kürü fln denediniz mi? Neden bu kadar çoğaldı bu kistler ya:(

MRB KIZLAR BENİ BİLENLER VARDIR 14 AY ÖNCE 35 HAFTA ÖLÜ DOGUM YAPTIM 3.5 YILLIK EVLİYİM EŞİM EVİN TEK COCUGU VE HERKES İLK GÜNDEN BERİ COCUK İSTİYO..BEN PCO LUYUM DR AYAGIM CIKMIYO KENDİ HALİNE BIRAKIYORUM OLMUYO DR GİDİYORUM OLMUYO KİM NE DESE YAPIYORUM OLMUYO DİNLENEYİM BİŞEY YAPMAYAYIM DESEM OLMUYO..EŞİMLE MUTLUYUZ COK ŞÜKKÜR AMA SANKİİ HEP BİŞEYLER EKSİK..EŞİM COK SEVİYO COCUKLARI BİR DÜGÜNDE BİLE KUCAGINA HEP COCUK ALIP OYNATIYO..BAZEN ZORUMA GİDİYO BAZEN ONA KENDİMDEN COK ÜZÜLÜYORUM..ÇEVREMDEKİ HERKESİN COCUGU VAR MİLLET CEKET ATIP HAMİLE Mİ KALIYO ANLAMIYORUM. BUGÜN DÜGÜNE GİDİYOZ 15 GÜN SONRA DUYUYOM HAMİLE[ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN EVLATLARINI BAGIŞLASIN TABİİ]BU NASIL BİŞEYMİŞ NE PARA NE ZAMAN NE ÇABA HERŞEY BOŞ..KADER DİYE BİŞEY VAR NE YAPARSAN BOŞ..BUNALDIM YORLDUM VE ARTIK BENİMDE COCUGUM OLSUN ONU ÖPÜP KOKLUM İSTİYORUM..EŞİMİN COCUK ÖZLEMİNİ GİDEREYİM EVİMİZİN NEŞESİ OLSUN İSTİYORUM..RABBİM KİMSENİN KUCAIGNI BOŞBIRAKMSIN NE BÜYÜK NİMETMİŞ BİR COCUK SAHİBİ OLMAK VE NE BÜYÜK DERTMİŞ OLAMAMAK HERGÜN BİN KERE ANLIYORUM..BİLİYORUM BİÜGN OLACAK AMA HER GEÇEN GÜN BENİ BUNALTIYO...HAYIRLI GECLER
ah ahh o kadar iyi anlıyorum ki 5 yılda 2 aşılama 4 tüp denemesi sebep yok sağlıklısınız ama olmuyor e yapalım eşimde öyle severki sizin dediğiniz gibi içim buruluyor hergün ben hariç akranlarım küçüklerim herkesin oldu benden 5 yıl sonra evlenen arkadaşımın ilk ayında oldu vs vs o kadar iyi anlıyorum ki :kahve:

sagolun kızlar hep olumlu şeyler yazmışsınız bugünlerde gececek billiyorum am yinede şu anı yaşaması zor geliyo insana..35 hafta kordon dügümlenmesi nedeniyle ölü dogum yaptım pko ile alakası yok genetik tahlillerimi falan yaptırdım ...rabbim isteyene herkese tez zamanda versin inşallah...

MRB KIZLAR BENİ BİLENLER VARDIR 14 AY ÖNCE 35 HAFTA ÖLÜ DOGUM YAPTIM 3.5 YILLIK EVLİYİM EŞİM EVİN TEK COCUGU VE HERKES İLK GÜNDEN BERİ COCUK İSTİYO..BEN PCO LUYUM DR AYAGIM CIKMIYO KENDİ HALİNE BIRAKIYORUM OLMUYO DR GİDİYORUM OLMUYO KİM NE DESE YAPIYORUM OLMUYO DİNLENEYİM BİŞEY YAPMAYAYIM DESEM OLMUYO..EŞİMLE MUTLUYUZ COK ŞÜKKÜR AMA SANKİİ HEP BİŞEYLER EKSİK..EŞİM COK SEVİYO COCUKLARI BİR DÜGÜNDE BİLE KUCAGINA HEP COCUK ALIP OYNATIYO..BAZEN ZORUMA GİDİYO BAZEN ONA KENDİMDEN COK ÜZÜLÜYORUM..ÇEVREMDEKİ HERKESİN COCUGU VAR MİLLET CEKET ATIP HAMİLE Mİ KALIYO ANLAMIYORUM. BUGÜN DÜGÜNE GİDİYOZ 15 GÜN SONRA DUYUYOM HAMİLE[ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN EVLATLARINI BAGIŞLASIN TABİİ]BU NASIL BİŞEYMİŞ NE PARA NE ZAMAN NE ÇABA HERŞEY BOŞ..KADER DİYE BİŞEY VAR NE YAPARSAN BOŞ..BUNALDIM YORLDUM VE ARTIK BENİMDE COCUGUM OLSUN ONU ÖPÜP KOKLUM İSTİYORUM..EŞİMİN COCUK ÖZLEMİNİ GİDEREYİM EVİMİZİN NEŞESİ OLSUN İSTİYORUM..RABBİM KİMSENİN KUCAIGNI BOŞBIRAKMSIN NE BÜYÜK NİMETMİŞ BİR COCUK SAHİBİ OLMAK VE NE BÜYÜK DERTMİŞ OLAMAMAK HERGÜN BİN KERE ANLIYORUM..BİLİYORUM BİÜGN OLACAK AMA HER GEÇEN GÜN BENİ BUNALTIYO...HAYIRLI GECLER

Canım sabret belki bu bi sınav Rabbim bu sınavın sonunda nasip edıcek inş bide ben hamile kalmak için meryem süresini okumuştum bolca hergun oku en sonunda hamile olduğun haberini alıcaksın gör bak

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ama nasıl desem biraz halk arasında söylenilen tabirle anlatayım üç aylık hamileydim düşük yaptım kürtaj oldum sekiz ay oldu hayla hamilelik yok kürtaj sırasında rahmini çok kazdıkları için ondan sonra hamilelik olmuyormuş sperm yerlesemiyormus acaba doğru olabilir mi sağlık ocağına gittim dedi ler ki nadir de olsa olabilir

Back
X