en büyük sırrım (siz olsanız ne kadarını affedebilirdiniz?)

son1971

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
63
5
39
merhaba bugün benim için belkide hayatımın en zor günü..bügüne kadar en yakın arkadaşımla bile paylaşamadığım, paylaşmayı kendime yediremediğim ve artık taşıyamadığım sırrı hiç tanımadığım sizlerle paylaşıp fikir almanın belki de rahatlamanın bu yükten kurtulmanın günü..

burda bazı ayrılık konularında okuyorum zaman herşeyin ilacı diyorsunuz, benim için zaman tam 10 yıl ,yani zaman bana ilaç değil, sizden yardım bekliyorum..

bundan 10 yıl önce henüz 19 yaşında iken saf mı dersiniz salak mı dersiniz o zamanlarımda hayatıma biri girdi..aslında tip olarak hoşlanmadığım ve hoşlanmayacağım biri..ama ilk sözü seninle evlenmek istiyorumdu..paramparça bir aileden gelen o zamanlarki bana bu aile olma fikri ne kadar sıcak geldi anlatamam..aradan 2 ay geçti her lafı evlilik her lafı ne kadar mutlu olacağımız..sonra bigün beni evine davet etti çocuğum daha kabul etmedim, bana küstü, sen benim evleneceğim kızsın sana en ufak zarar vereceğimimi düşünüyorsun dedi..o zamanki salak ben korktum, o sıcak yuva hayalinin kaçıp gitmesinden korktum..ve tabi hiç istemediğim şeyler yaşandı(lütfen bu konuyla ilgili yorum yazmayın ben bu konudaki depresyonumu 2 yıllık bir tedavi sonucu atlattım ve artık hallettim tekrar aynı şeyleri bana yaşatmayın.)

2 ay daha böyle güzel gitti bana güven ben hep yanındayım..sonra birgün dedi ki benim senden önce 5 yıllık bir sevgilim vardı ve onunla beraber olmuştuk şimdi babasına söylemiş ve evlenmezsem beni öldürürler..ama seni ortada bırakmayacağım tabi sen de gizli sevgilim ol..sonrası benim için felaket..bu teklifi kabul etmedim tabii...

2 yıl aralıksız ağlama krizleri ama aşkımdan değil bence kendime yediremediğimden düşünsenize o kızda ben de aynı durumdayım ama onun babasından çekiniyor benim nasıl olsa babam yok beni metres yapabilir..

bu olayın üstünden tam 10 yıl geçti ben bu 10 yılda dönem dönem hep bu olay yüzünden depresyona girdim sanki şimdi olmuş gibi psikoloğumun söylediği şu benim aklımda oturmayan şeyler var mesala hiç bir zaman eski sevgilisinin böyle bişey yapacağına inanmadım..onun ailesi çok tanınmış belki de beni ailemden dolayı kendine yakıştıramadı..beni hiç sevmediğini düşünüyorum mesela ama psikoloğum böyle olmayabileceğini söylüyor..

neyse 10 yıl aradan sonra dün ilk defa karşılaştık..ilk söylediği şey "yıllar geçti","ne güzel günlerdi, şuralara gitmiştik, şunları izlemiştik"..bu arada ben hala hayatımda kimseyi istemediğim için alyans takıyorum ama aslında hayatımda kimse yok ..alyansımı görünce çok üzüldüm dedi..ben de ona sen de çoktan evlenmişsindir umarım mutlusundur gibi bişey söyledim "evet evlenecektim ama o kızı beni aldatırken yakaladım hala bekarım" dedi..beni face den ekler misin dedi face im yok dedim..nerde çalışıyorsun dedi biyerler de çalışıyorum işte dedim..nerde çalıştığını bile söylemediğine göre tekrar görüşemeyeceğiz dedi. evet öyle dedim ve kaçtım resmen...

ama bütün sorular tekrar tekrar beynime üşüştü.. yıllardır deliler gibi hep kendi kendime konuşurum sanki onunla karşılaşmışızda ben aklımdakileri soruyorum gibi ondan hayali cevaplar alırım..üzütüm ahım ilk günkü gibi sıcak kor gibidir..ama dün hiç birşey konuşamadım..hiççç..üstelik daha da çok soru işaretim oldu bu kadar babasıyla bile konuşan kız onu aldatır mı aldatmaz bence..beni hiç sevdi mi? azıcık bile olsa???

şimdi içimde bir şeytan var diyor ki ekle face den ne öğreneceksen öğren belki 10 yıllık acı sona erer..öğrenemezsem bi ömrüm böyle geçecek diyor içimde ki şeytan..ama diğer tarafım çamuru hiç üstüne sıçratma diyor..dün o kadar masumdu ki sanki tüm bunları o yapmamış..

siz olsanız ne yaparsınız 19 yaşındaki halile bile onu 1 kere bile aramadım , 1 kere bile sormadım o kızı ortada bırakmıyorsun peki ben ne olacağım..bir kere bile sormadım beni sevdin mi 1 gün için bile olsa biraz olsun sevdin mi? mantığın mı ayrıl dedi gerçekten?

sizce doğrusu nedir?

Ben yerinizde olsam faceden ekleyip aklımdaki herşeyi sorardım ama içimdeki sevginin bittiğine tamamen eminsem. İnsanın ayağına böyle geçmişiyle doğrudan hesaplaşma fırsatı her zaman gelmez.

Ne kadarını affedebilirdiniz sorusu da varmış, hiç bir kısmını affetmezdim, ne affedicem? Sadece sorularıma cevap ararım o kadar. Psikologun tahminleri yerine kendisinden öğrenin sonra da kapatın defteri. Ama yok kendinize güvenmiyorsanız hiç bulaşmayın, ayrıldığınız ilk günkü yere geri dönersiniz.

Ben yerinizde olsam faceden ekleyip aklımdaki herşeyi sorardım ama içimdeki sevginin falan bittiğine tamamen eminsem. İnsanın ayağına böyle geçmişiyle doğrudan hesaplaşma fırsatı her zaman gelmez.

kendimi o kadar zor tutuyorum ki. tam 10 yıl ...olay sıcakken bile tek kelime sormadım..durumu kabullendim..kimseye anlatamadım ..sıkıldım ayrıldık dedim hiç etkilenmemişim gibi..şimdi eklememek için zor tutuyorum kendimi..inanın sizin yazdıklarınıza göre hareket edeceğim çünkü beynim uyuşuk şu anda düşünemiyorum ve 10 yıldır olduğu gibi kimseye anlatamıyorum

Yaşadığınız hiçbirşeye ters yorum yapmıyorum. Ama bu adamla nasıl hala görüşebilirsiniz? Takıldığım tek nokta bu. Size yıllarca acı çektiren bir insanın hala sizi sevip sevmediğini nasıl merak edersiniz, Facebooktan ekle olanları öğren diyormuşsunuz ya kendinize, gerçeği söyleyeceğine hala inanıyorsunuz yani pes diyorum.
Benim böyle bir durumda oturup konuşmak, facebooktan eklemek, beni seviyor muydu diye merak etmek gibi düşüncelerim kesinlikle olamaz...

bu kadar basıtmı yanı hersey ?
sız 10 senedır sadece masumlugunuzun verdıgı bı hatanın yuzunden bırsuru acılar cekmıssınız ve o evlenecegım dedıgı kızlada evlenmemıs oylemı sızı ndn gelıp bulmadı o zaman kolaymıydı bu kdr bırının gunahına gırıp ortada bırakmak en kotusude aslında su yıllar sonra karsılasılmıs ama adam hala gezdıgı yedıgı ıctıgı seylerı hatırlıyor nasıl bır pıslık yaptgı umrtunda bıle degıl

Boşverin gitsin, dönmeyin arkanıza artık. Her şey geçmişte kalmış, siz de kendinizi bu kadar hırpalamayın. Üstelik, sizi zamanında ortada bırakan o insana hesap sorsanız ne olacak ki, gerçekten anlattıklarına inanacak mısınız? İnsanlar neler neler yaşıyor, siz 10 yıldır yaşananları geride bırakmak için çok çaba sarf etmişsiniz 10 yılık çabanızı boşa harcamayın derim ben.

Bence hiç bulaşma... bırak unutulan kalsın geçmişte... daha fazla kurcalayıpta yüreğini yakmasın...
Belkide yalan söylemiştir... O kızada bir bahaneler bulup terketmiştir..
Tekrardan seni karşısında görünce... Bu kız nasıl olsa bana hayır demez... biraz oyalanırım diye düşünmüştür...
egosunu yükseltmek için... sonuç yine aynı şeyler.. yine aynı pişmanlıklar... belki bu sefer daha ağır acı çekersin...hiç yaşatma kendine bu acıyı... Güzel şeylerde kötü şeyler geçmişte kalsın... sen hep gül..
birde Kız onu aldatmışsa niye bunca yıl aklına gelmemişsin... yenimi gelmiş aklına... hiç sevmiyorum bu tür dramatik role bürünen adamları :KK43:

Cok uzuldum okurken, size yasatilanlara..

napardim 19 yasinda bir kizin tum hayellerini yikip, evlilik vaadiyle kandiran adi bir insani asla kendime tekrar bulastirmazdim..

oyle siradan ayrilik olsa sizinki, unutamamissiniz bi konusun derdim ama size tedavi gordurecek kadar kotulugu dokunan adamdan uzak durun..

onunuze bakin..

ama ona sorupda cvbini merak ettiniz bir cok seyi burda kizlar size soyler..

neden dersiniz? Cahillik der..
Sevmedinmi dersiniz ? Hic unutmadim sen baskaydin der
vb vb vb..karsilasmis olmanizin hezayani aradaki diyalog

Bence ekleme, böyle karaktersiz bir insanı hayatına tekrar alma.

Sana daha önce de yalanlar söylemiş, vaatler vermiş, yarı yolda bırakmış. Şimdi onun face'den açıklamalarının ne kadarına güvenebilirsin ki?

Çıkar o alyansı , yeni insanları hayatına kat. Yaşı daha olgun biri olarak daha doğru kararlar vereceksindir zaten.

Yaşadığınız hiçbirşeye ters yorum yapmıyorum. Ama bu adamla nasıl hala görüşebilirsiniz? Takıldığım tek nokta bu. Size yıllarca acı çektiren bir insanın hala sizi sevip sevmediğini nasıl merak edersiniz, Facebooktan ekle olanları öğren diyormuşsunuz ya kendinize, gerçeği söyleyeceğine hala inanıyorsunuz yani pes diyorum.
Benim böyle bir durumda oturup konuşmak, facebooktan eklemek, beni seviyor muydu diye merak etmek gibi düşüncelerim kesinlikle olamaz...

ben de kendime diyorum ne farkeder seni sevdi ama ayrılmak zorunda kaldı ya da hiç sevmedi doğruyu öğrensen bile ne olacak ne değişecek? ama hayatta bazı soruların cevabı yok o sebeple sizin sorularınıza da inanın mantıklı bi cevabım yok..

Hanimefendi 10 yil gecmis, siz takilip kalmissiniz, profilinizde 30 yaziyor.

Umarim takinti tedavisi goruyorsunuzdur. Neyse ne, olan olmus, unutun gecin gitsin artik, 10 yildir ayni davayi gudup ayni konuya takilmanin bir alemi yok ki. Kendi hayatiniza bakin, baska biriyle mutlu olun, dunyadaki tek erkek bu adammis gibi davranmak niye? Gecin gitsin artik. Ne b.k yediyse de yedi, kurcalamayin artik , ne onemi var 10 yildan sonra ?

bu kadar basıtmı yanı hersey ?
sız 10 senedır sadece masumlugunuzun verdıgı bı hatanın yuzunden bırsuru acılar cekmıssınız ve o evlenecegım dedıgı kızlada evlenmemıs oylemı sızı ndn gelıp bulmadı o zaman kolaymıydı bu kdr bırının gunahına gırıp ortada bırakmak en kotusude aslında su yıllar sonra karsılasılmıs ama adam hala gezdıgı yedıgı ıctıgı seylerı hatırlıyor nasıl bır pıslık yaptgı umrtunda bıle degıl

çok haklısınız ben de onu düşündüm bi benim hatırladıklarıma bi de onun hatırladıklarına bakın..ilk ayrıldığımızda sürekli aradı bak ben seni düşünüyorum seni ortada bırakmıyorum dedi kabul etmeyince tehdit bile etti, onun anlayışına göre beni metres yapmak sahip çıkmak oluyor..sonuç olarak ben telefonumu ve ilimi değiştirdim ama aradı da ulaşamamış mıdır bilemiyorum.. hiç aramamıştır bence.

ben de kendime diyorum ne farkeder seni sevdi ama ayrılmak zorunda kaldı ya da hiç sevmedi doğruyu öğrensen bile ne olacak ne değişecek? ama hayatta bazı soruların cevabı yok o sebeple sizin sorularınıza da inanın mantıklı bi cevabım yok..
O zaman at onu hayatından, doğruyu öğrenebileceğini de düşünme. Sana bunları yaşatan insan çıkıp sana şuan yaranmak için yalan söyler kalıbımı basarım. O durumun içinde mantıklı düşünmek zordur, ama en azından doğru cevabı alamayacağınıza inanın o zaman vazgeçebilirsiniz aramaktan.

bacım seni zerre düşünen insan o karıyı yakalayınca bile olsa seni bulmaya çalışırdı değil mi?
gelir sana anlatırdı
inanma bence
defolsun gitsin pislik
10 yıl sonra mı aklı başına geldi
sen o tedavileri olurken neredeydi?

X