• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük sorunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yazarhanim35

Yazar Hanım
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.604
44.182
798
Selam kızlar ;

Malum iş arıyorum. Bu benim en büyük sorunum haline geldi çoğu zaman artık bunaldığımı bıktığımı hissediyorum. Bi insan çalışmamaktan yorulur mu ya? Maddi kısmını geçtim bir şekilde hallediyorum ama manevi olarak gerçekten çok yoruldum işsizlikten.

Neyse konuma geleyim belki bu sefer dert sayılır konum. Son ayrıldığım yerden önce çalıştığım firma da ki bıraktığım pozisyon tekrar açılmış. Normalde aslında çok memnundum çalıştığım ortamdan da çalışma arkadaşlarımdan ve patronumdan. ancak malum şartlar belliydi o zaman. asgari ücretten daha yüksek veremeyecekti patronum, bende bu yüzden daha iyi bir maaşla başka bir firmaya geçtim. Bugün ilan açmış 2.5 sene önce çalıştığım yer tekrar eleman arıyormuş. Tekrardan başvursam mı belki maaş da anlaşır mıyız ki diye düşünmüyor değilim. Ne yapsam ki ?

yazarhanim35 yazarhanim35 rica ediyorum zorlamayın.
Bdvye uygun olan konularınızı taşımamışız, kaynanalı görümceli konular değillermiş üstelik.
İşle alakalı içeriklermiş bir kısmı.
Ama siz alttaki konuları bile bdvye açmışsınız:

Konularınızın bazıları Bdvde duruyor bir kısmı taşınıyorsa kurallar böyle gerektirdiği içindir, siz ısrarla ben kafama göre takılırım derseniz uyarı alırsınız bilginize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back