- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
- Konu Sahibi SelenSeymen
-
Demek ki sizi yeterince güçlü görüyor.
bizim evde ilk ben evlendim,annem telefonda evlatlarım evlenemedi diye dert yanardı erkek kardeşim evlenmediği için,hamileyim karnım burnumdaydı annem telefonda ahh keşke bende torun yolu gözleseydim diyordu en sonunda tepem bir attı ben evladın değilmiyim dedim.nedir bu ya diye.kesti.kardeşim askere gitti onun peşinden koştu aylarca ben doğum yaptım aramadı bile.bende artık hiçbirşekilde umursamıyroum kendisini.allah sağlık sıhhat versin mutlu olsun ama artık benim içim baya bir soğudu.
bizim evde ilk ben evlendim,annem telefonda evlatlarım evlenemedi diye dert yanardı erkek kardeşim evlenmediği için,hamileyim karnım burnumdaydı annem telefonda ahh keşke bende torun yolu gözleseydim diyordu en sonunda tepem bir attı ben evladın değilmiyim dedim.nedir bu ya diye.kesti.kardeşim askere gitti onun peşinden koştu aylarca ben doğum yaptım aramadı bile.bende artık hiçbirşekilde umursamıyroum kendisini.allah sağlık sıhhat versin mutlu olsun ama artık benim içim baya bir soğudu.
Hassas davranıyorsunuz bence.. Yaşadığınız hayatla kardeşinizinkini kıyaslamayın.
Anneniz bir arkadaşlık kurmuşsa kardeşinizin kayınvalidesiyle, ve eşi daha evlat gibi davranıyorsa onlarla daha samimi olması normal.
Bu evlat sevgisini ayırdığını göstermez; sevgi aynıdır.. Gösterilen ilgiden kaynaklanan yöneliş vardır sadece ki bu gayet normaldir.
Siz iki çocuğunuz arasındaki sevgi farkını ölçebiliyor musunuz ?
Muhakkak seviyordur
Ama işte benim her konu da yanıldığımı düşünüyor.
Kardeşimi devamlı bir övmeler
Beni de devamli eleştirmeler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?