• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En byk kusurunuz ne?

kalabalıkta çabuk sıkılıyorum .. afakanlar basıyo .. ağlayacak gibi oluyorum.. bide bayram geldi şimdi .. vay halime

cok cabuk sinirleniyorum o an agzima ne geliyosa soyluyorum sonrasi pismanlik.. hic kin tutamam gururda yapmam ilk adimi hep ben atarim ozellikle erkek arkadasima karsi veee bu huyumdan nefret ediyorum.. son olarakta cok takintiliyim olmus olan biseyi bile kafamda yuzlerce kez kurarim..

Elbet çoktur ama beni en çok üzeni çocuklarımdan sonra 24 kilo aldım o şimdi vermeye çalışıyorum bilmiorm ne olceek

Olaylar karsinda o anda karsidakine soylicek laf bulamiyorum. Eve gelince tühh neden sunu sunu demedim diye icimi yiyorum. Hep sonradan aklima geliyo demem gereken seyler

Sirtimdan hancerleyini aslaaaaaa affetmem. Gerci bu bana gore kusur degil.

Herkesi kendim gibi sanip, hemen guvenirdim. Burcum balik, sazana bagliyordum artik ;)

Yedigim kaziklardan dolayi hickimseye güvenmiyorum ki bu kotu birşey, cunku dost edinmekten korkuyorum.

Disardan demir leydi gibi gozuksemde aslinda kirilgan ve aglak bir yapiya sahibim. Bu yuzden hic yaslanacak bir omuza sahip olamadim, oldurtmadilar da.

Anım anıma hic uymaz. Gelgit duygular yasarim. Ki bu huyumu hic sevmem.

Saclarimdan nefret ediyorum. Duz sac hastayim. Benimkiler kalin telli hacimli ve dalgali. Maaleseffff.

Küsdugum bir kisiyle "ki kolay kolay kusmem" ama senelerce konusmam. 8 9 10 senedir konuşmadığım insanlar var. Kindar miyim belki ama sirttaki bicak darbeleri cok fazla.

Herhalde daha vardir. Aklima ilk gelenler :KK70::KK70::KK73::KK73:

En son soylemem gerekeni.pat diye.ilk basta soylerim bi de kincilikle birlesince fena bisey oluyorum çekilmez huysuz aksi

Iyi niyetli olusum , kaziklari yiyip yi e hic bisey olmamis gibi polyanna polyanna yasamam, bana kotuluk edenlere kiyamamam. Esime kizdigimda bile kus duramam hem sucsuz olup hem de aramiz duzelsin diye ugrasirim. Yeter ki kirginlik olmasin. Ama kiziyorum bu hallerime. Herkesin derdini kendi derdim bilirim. Maddi manevi destek olurum sonra da benim bi derdim olsa ortada kalirim.

Birine küsmem için beni çok ama çok zorlaması lazım. Bir kişi gözümden düştü mü ne yaparsa yapsın bir daha aynı yere koyamıyorum. Bu noktaya gelene kadar, affedici ve hoş görülü olmayı sürdürürüm. Bu da benim hatammış.

fiziksel olarak göbek yanlarım çok çıkıyor çok kötü görünüyrlar kusurum bu . Davranış kişilik olarak çok kıskanç olmam sabırsız olmam

çok sinirli fevri bir yapıya sahibim bazen insanları istemeden kırarım

sonra da vicdan azabı çekerim

Back
X