bana fikir verebilir misiniz lütfen ne yapmalıyım

bilmiyorum333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
17
8
1
21
merhaba benimle yasıt olanlar ve ablalarım hiç noktalama işareti olmadan konuya gireceğim lütfen ne yapmalıyım bana yardım edin şimdi ben bazı olaylar yaşadım çok büyük üni okumadım cunku hayalim büyük tıp okumak kapasitem var her seyi anlayabiliyorum ama eskiden bana yapılan yanlıslar hatalar geliyo bunalıma giriyorum yasadıgım zorluklar birden icsel sıkıntıya bunalıma giriyorum ama cidden tıp okumayı cok istiyorum en büyük hayalim ama evdeki sorunlar asla bitmiyor kimseden para isteyemem annem hariç yalnızım 2 abim var zaten kendilerine hayrı yok part time calısma desen olmaz cunku gireceğim tıp fakultesinin sıralaması yuksek ama iyi yönden var ücretsiz dershaneye aldılar beni pazartesi baslıyor annemin engelli maası var sadece 2 abimde calısıyo ama diğeri engelli kendi ihtiyaçları diğer abim hiç yardım etmiyor lütfen ben ne yapabilirim kafayı yemek üzerindeyim kendimi yükmüş gibi hissediyorum yol ve kitap param cıksa yeterli cok bunalımdayım siz bana akıl verir misiniz lütfen kusura bakmayın bu saatte yazdım eger yazarsanız cok sevinirim herkese mutlu görünmekten bıktım icimde fırtınalar kopuyor akıl verirseniz cok sevinirim

Siz önce bir okulu kazanın sonrasını sonra düşünürsünüz. Dershane ücretsizmiş oradan durumunuzu anlatırsınız test vs halledersiniz evden de yemek götürür sadece yol masrafınız olur. Derslerinize odaklanmaz diğer dertleri düşünürseniz olmaz ki.

merhaba benimle yasıt olanlar ve ablalarım hiç noktalama işareti olmadan konuya gireceğim lütfen ne yapmalıyım bana yardım edin şimdi ben bazı olaylar yaşadım çok büyük üni okumadım cunku hayalim büyük tıp okumak kapasitem var her seyi anlayabiliyorum ama eskiden bana yapılan yanlıslar hatalar geliyo bunalıma giriyorum yasadıgım zorluklar birden icsel sıkıntıya bunalıma giriyorum ama cidden tıp okumayı cok istiyorum en büyük hayalim ama evdeki sorunlar asla bitmiyor kimseden para isteyemem annem hariç yalnızım 2 abim var zaten kendilerine hayrı yok part time calısma desen olmaz cunku gireceğim tıp fakultesinin sıralaması yuksek ama iyi yönden var ücretsiz dershaneye aldılar beni pazartesi baslıyor annemin engelli maası var sadece 2 abimde calısıyo ama diğeri engelli kendi ihtiyaçları diğer abim hiç yardım etmiyor lütfen ben ne yapabilirim kafayı yemek üzerindeyim kendimi yükmüş gibi hissediyorum yol ve kitap param cıksa yeterli cok bunalımdayım siz bana akıl verir misiniz lütfen kusura bakmayın bu saatte yazdım eger yazarsanız cok sevinirim herkese mutlu görünmekten bıktım icimde fırtınalar kopuyor akıl verirseniz cok sevinirim
Şuan herhangi bir bursun yok mu? Benim ortaokuldan beri bursum vardı. Sen şuan kazanmaya bak kitapların için vs dershaneden arkadaşlarından çevrenden yardım istersen bu çekinilcek bir şey değil, kazandıktan sonra bir sürü kurum vs zaten burs sağlıyor, ki tıp öğrencisi olacaksın. Kyk yurdunda kalirsin. Okuduğun zaman arada parttime çalişirsin, kyk bursuna veya kredisine başvurursun. Hallolur

Siz şuan hiçbir şey düşünmeden dersinize odaklanın. Tıp kazanınca canınızı sıkan insanlara dolaylı yoldan cevap vermiş olacaksınız. Gereksiz strese girmeyin. Tıp gibi bir bölümü kazanınca imkanlar ardına kadar açılıyor. Özel yurtlar bile peşinize düşecek emin olun. Bunlar sonraki düşünmeniz gereken mevzular. Ayrıca kredi ya da burs çıkarsa alırsınız. İşe başladığınız anda kredi bile almış olsanız tak diye ödersiniz.

Tıp kapasiten? varsa noktalama işareti kullanma kapasiten de vardır

Çapa’nın gururu ayşem vibe’ı aldım
Okuyabilme kapasitem var bu kadar yargılamayın gece aglama krizlerine yazdım bunları noktalama işaretlerini düşünecek halde değilim o vibe asla değilim

Eğer dediğiniz gibi tıp kazanacak yeterliliğe sahipseniz dersanedeki hocalarınizdan yardım isteyebilirsiniz.ben üniversite kazaninca harç parası gibi bı para vardı onu yatırmadan olmuyodu.ailemin maddi durumu kötüydü hocalarımdan yardım istemiştim.sagolsun vermişlerdi sizde yapabilirsiniz.

Burada bu yazı maddi beklenti gibi algılanır ablacım. Maalesef tıp çok disiplinli ve uzun süreli çalışma ister hem fiziksel bir işte çalışıp hem tıp kazanman çok zor. O nedenle sosyal medyada tıpkazanıyorum gibi bir profil açıp yüzünü bile göstermeden ders çalışma rutini, haftalık programın sonra net sayıların gibi içerik paylaşarak belki sosyal medyadan para kazanabilirsin diye düşündüm.

Herkes teorik olarak tıp kazanabilecek kapasiteye sahiptir ki zaten önemli olan disiplin ve istikrar. Bizler bu yüzden tıp kazanamadık kapasitesiz oldugumuz için değil.
Ayrıca öğretmenlerine müdürlerine söyle bulurlar bir yolunu sen yeter ki test çözeceğim de

Back
X