- 19 Kasım 2013
- 18.946
- 34.299
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmazsa olmazda adayımdın listede yokdun sarışınımneden şaşırdın kakao. sen gel beni dostlarıma sor istersen. dost olmadıklarıma neden dostane olayım şeker:)
elbette gerçek hayat la burası birmii bizler pc başında gördüklerimize oy veriyoruz ..neden şaşırdın kakao. sen gel beni dostlarıma sor istersen. dost olmadıklarıma neden dostane olayım şekerim:)
olmazsa olmazda adayımdın listede yokdun sarışınım
bu sene değişmiş yani listede adın var ama belli bir sayı gerekiyor gibi yanidemekki adımı ankete yazmayı unutmuşlar dermişimmmm:)
aman zaten ilgilenmiyorum bu yarışmayla canım. etiketlenince baktım. boşver:)
bilemem canım. farketmez zaten. çokta önemsemiyorum kısacabu sene değişmiş yani listede adın var ama belli bir sayı gerekiyor gibi yani
pc başında gördüklerine oy veren bir kesim var haklısın. birde vermeyen katılmayan bir kesimde var. 2ci kategoridekilerin bazısı, buradaki dostlarımelbette gerçek hayat la burası birmii bizler pc başında gördüklerimize oy veriyoruz ..![]()
konuyla alakası yok ama sen ne güzelsin öylecanımmkk yı acar acmazz ne guzel bı karsılamaa .. efendımm
![]()
tsk ederım oky ben de tam sana yazmıstımmkonuyla alakası yok ama sen ne güzelsin öyle
bence deniye yokum ben burada çok cana yakın dostaneyimdir halbukisi![]()
hakkını yıyolar kakuşşhımmm ben burada aday değilim sorarım bir daha sene size..halbuki neka şeker gibi biriyimdirr..
hee valla dionemm yediler hakkımı şekerim ,,tatlıyım dost canlısıyım anlamıyola bunlar benii..hakkını yıyolar kakuşş![]()
evetthee valla dionemm yediler hakkımı şekerim ,,tatlıyım dost canlısıyım anlamıyola bunlar benii..