En çok hayal kırıklığına uğratan hediye (eş, sevgili ya da nişanlı:))

Tanem

Benim canım oğluuuuuummmm
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
6.057
1
156
Siirt
Kızlar hediye olayında sevgilime o kadar çok hassas davranırım ki haftalarca hatta aylarca uğraştığım bile olmuştur orjinal birşey olsun diye. Haliyle ondan hediye gelirkende parası pulu hepsi caz verilen hediyede emek, düşünce ve özen ararım.O sebepten normaldede hediye almaktan hiç hoşlanmıyorum dandik birşey geleceğinden emin olduğum için hepte söylerim alma sakın birşey diye.
Hiç unutmam geçen yıl başında beni almaya gelirken bi saat bekletti neyse gittik eğleniyoruz hediye verdi şaşırdım tabi içindede sondakka ayaküstü alınmış bi kupa çıktı:oklava: Vesayre çok vukuatı vardır hediye olayında ondandır hediye almasından nefret ediyorum:tomato:. Çünkü sürekli başına kakasım geliyor:)
Sizlerinde var mıdır benzeri anlarınız?j

hediye.jpg

Son düzenleme:
benımkısı altın kolye almıs aama beyaz altın hıc altın oldugu bellıı olmuyo sinir oldumm bendeee (ne deliyim dimiiii altını bıle begenmıyorummmopuyorumnanaktan)

Son düzenleyen: Moderatör:
bir kazak almıştı 2 beden büyük ama o anki yüz ifademi kontrol edemedim oda şaşkınlıkla baktı bana akannehirama çok beğenerek almış gerçekten güzeldi birde 'bunların modeli böyle'demişler.birde yanında deri kemer almıştı ama değişim kartıda hediyenin içindeydi...huyumu bilir kendisi..bende o değişim kartıyla buradaki mağazada 1 yelek,kazak ve gömlek aldım,her ikisinide verip :lepi: onada söyledim utana sıkıla ama napayım ikinisi verip onların tutarında 3 şey ve kendime göre almak daha cazip geldi :kedi: onun dışında aldığı hediyelerden pek derdim yok zevklidir kendisi...:asigim:

wala bana çok odun biriyle birlkteym.hiç öle aniden süprzleri olmaz nadrdir yani.bi kaç ay önce kolye almştı güsel bşi onu da daha önce ben beğendiğğiimi anlatmştm da arkadaşma sormş onunla almşlar.yk kensdisi hedye alamazmş bana.beceremiomş öle şeleri.benm beğenmem gerekiomş illa.öff çok sinir bu oğlan yaa:oklava:

bu konuda benden şanlısı yok galiba. benim sevdiğim hediyenin paketine bile o kadar özenir ki paketi gördüğümde ilk ona vurulur kalırım. :1shok:bu zamana kadar beni hiç şaşırtmadı. zevkimi çok iyi bilir. canım benim ya...opuyorumnanaktan birde hediye almak için özel bir günü hiç beklemez. beğendiği bana yakıştırdığı herşeyi alır ve hediye eder...

Son düzenleme:
ben yorum yapmak bile istemiyorum:mymeka:

bak merak ettim şimdikaydirigubbakcemile3

benimki bi kere bana bi çanta almış ama iğrenç yani, neyine gerek senin bayan çantası seçiyosunda alıyosun, kullanmıyorum diyede söyleniyor, kullanırmıyım hiç
kaydirigubbakcemile3

bu konuda benden şanlısı yok galiba. benim sevdiğim hediyenin paketine bile o kadar özenir ki paketi gördüğümde ilk ona vurulur kalırım. :1shok:bu zamana kadar beni hiç şaşırtmadı. zevkimi çok iyi bilir. canım benim ya...opuyorumnanaktan birde hediye almak için özel bir günü hiç beklemez. beğendiği bana yakıştırdığı herşeyi alır ve hediye eder...

benimkide öyledir ya:asigim: o çocuk o aileden nası çıkmış hala anlamıyorum zaten:oklava:

sevgililer gününde aldığı alakaya maydonoz yağmurluk akannehir

:roflol:

bir çizme bir de kask alsaydı tam itfaiyeci olacaktım içinde yani o derece zevksiz bir seçim ve alakasız bi hediyelaelaelaelaelae

bana da kocacım evlenmeden önce kapşonlu sweat almıştı (spor çok nadir giyinirim 40 yılda bir)
benim boyum upuzun
Aldığı şey düdük gibi kalmıştı üstümde :sm_confused:
hiç giymedim zaten :umursamaz:
beğenmedin mi diye sorardı önceleri
aaa olur mu öyle şey bayıldım bayıldım :lepi::jeyyar:

ben buna katılmıyorum özensiz olsun özenli olsun almayan takmayan kalas cok ne olursa olsun bir igne dahi o gunun hatırasıdır ve özenle saklarım cokta hosuma giderr hatırlanmak yeter bence :))

ben buna katılmıyorum özensiz olsun özenli olsun almayan takmayan kalas cok ne olursa olsun bir igne dahi o gunun hatırasıdır ve özenle saklarım cokta hosuma giderr hatırlanmak yeter bence :))

evet
aynen
ama hediye almayı bilmeyenlerde var..kafamçokkarıştı
çöpe bile razıyım o da yok akannehir

ayyy ben bu konuda eski sevgilimden yaana çok şanslıydımm
çok zevkliydi ve süprizleri çok severdi opuyorumnanaktan
konuşma esnasında neye ihtiyacım olduğunu öğrenirdi
gider süpriz yapar hiç beklemediğim anda onu alır verirdi
tabi ayrıldıkk mafoldumben
bakalım bundan sonrakinde aynı jestleri ve zevki görmezsem hayal kırıklığı olur tabii
allahımmmm sana duaa ediyorumm bana çok zevkli ve düşüncelii bi kocaa gönderrr kaydirigubbakcemile3

eski sevgilimi tam doğumgününe girdiğimiz gece yani tam 12'de arayıp kutlamıştım.ve hediye olarak fotoğrafından poster yaptırmıştım farklı ve özel olsun diye.
ama o ne mi yaptı?ondan 1 ay sonra ki d.günümde aramayı bırakın facebookta profil duvarıma gayet soğuk bir kutlama yazısı yazdı.laelaelaelaelae nasıl ama ?

benim ki de arkadaşlarına geldi mı carcar konuşur fikir üretir hemde Super fikirler yaratıcı bir kişilik aslinda ama her ne hikmetse bana gelinca tiiiinnnnnnnnnn kötü hediye almadı ama orjinallikte katmadı dana kafasida çalışıyor böyle seylere niye bana yapmıyor anlamıyorum!!sordum bı kere neymiş aklına bı şey gelmiyomuusss heycan yapiyomuusss yesinler dedim!!!
eğer evlenme teklifi ederken ojinallik yapmasa kafasına aticam bı seyler(ama yüzüğü takip evet dedikten sonraaaa :)))) )

Ben düşünülüp alınmış bi hediyenin maddi değerine değilde manevi önemine takılırım daha çok bu yüzden bi toka bile beni çok mutlu eder :emir_bebek:

Back
X