En çok hayal kırıklığına uğratan hediye (eş, sevgili ya da nişanlı:))

benımkı romantıktır ,suprızler hazırlar valla ,hme de ne suprizlerrr ve şimdiye kadar aldığı bütün hediyeleri beğenmişimdir

ama sevgılıyken gider kısa sortlar ,miniler,kapriler ve askılı dekoltelı kıyafetler alırdı sinir olurdum ,sevmezdım oyle giyinmeyi çünkü ..ama şimdi o zamnlar alıp bır yerlere sakladıgım seylerı cıkartıp rahatca gıyıyorum .evlenınce erkekler degısır zannedıyordum ,ben acılıp sacıldım kaydirigubbakcemile3.

kaydirigubbakcemile3Sumak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kızlar maddisinden değil herif normalde çok ince esprili hoş çocuk ama sahi ayar ediyor bazen ya bide eski sevgililerim (kimse kimseyle karşılaştırılmaz çok ayıp ama iştek:olmaz:) sürpriz falan hele bi tanesi çiçek böcek ıvır zıvır çok renkliydi ondan sanırsam hediyede özen arayışımkaydirigubbakcemile3:umursamaz:
Mutfak tartısına bende çok güldümmm:D ayrıca bi tanıdıkta ev eksiklerini düşündüğünden olsa gerek ütü almış :tomato::1shok:

hehe ,sen ne diyorsun babam anneme evlılık yıldönümünde tek taş bir yüzük almıstı ..

yazık adam gıttı begendı aldı fılan ,annem hedıyeyı gorunce ,nıye bunu aldın kı kıyafet fılan alsaydın demişti ya :roflol:

sonradan soylemıstı pahalı dıye dedım fılan dedı ama bız yerlere yattıydık gülmekten zaten kaydirigubbakcemile3

hehe ,sen ne diyorsun babam anneme evlılık yıldönümünde tek taş bir yüzük almıstı ..

yazık adam gıttı begendı aldı fılan ,annem hedıyeyı gorunce ,nıye bunu aldın kı kıyafet fılan alsaydın demişti ya :roflol:

sonradan soylemıstı pahalı dıye dedım fılan dedı ama bız yerlere yattıydık gülmekten zaten kaydirigubbakcemile3

Ayy canım napsın kadın anneler hep öyle işin ekonomisindeleryerimseniben

Ben de sürpriz hediyelerden hoşlanırım. eski doğum günlerimde eski erkek arkadaşımın işyerime çiçeksepetinden gönderdiği çiçek buketi beni çok mutlu etmişti. içinde bir de karta yazılı cümleler vardı. akşamına da kendisi romantik bir yer ayarlamış, mum ışığında yemek yemiştik. o zaman da ayrıca şirin bir altın kolye hediye etmişti.
başka bir yıl bir de cep telefonu hediyesi çok hoşuma gitmişti. epey yıllar kullanmıştım.sürprizler güzel oluyor. :71:

bir de bir stajyer hayranım vardı ben istemedikçe üzerime aşırı düşen. benden dört yaş büyüktü ama hala okuyodu. ben mezun olmuş kaç yıldır çalışıyodum :9:. o da benim gönlüm olsun diye sabah işe bir gelirdim ki mis gibi kokan koca bir buket masamda. başka bir zaman bi bakmışım ki odama girdiğimde koltuğumda ambalajında midi müzik seti.:9: tabi ben bişey hissetmediğim için benim nazarımda kıymeti yoktu. tabi bu sürprizi sevdiğim insanlar yapsa inanılmaz mutlu olurdum.

Bir yazıda okumuştum, kadınları erkeklerin üzerinde düşünüp zaman harcadığını bildiği, seçmek için gezip dolaşıp da aldığı hediyeler mutlu ediyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X