en çok müslümanın müslümana duası etkili olurmuş...

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
33
bayanlar bu ramazan gününde böyle bir başlık açtım bunu yapacagım aklıma gelmezdı ama çok zor durumdayız nişanlıyım ve nişanlım 8 aydır iş bulamadı düğün tarihi koyamıyoruz babamı zaptedemiyoruz zaten istemiyordu işi yok askerliğini yapmadı diye zor ikna ettik birde nişanlı kız bekletmem mantığında nişandan sonra 3 ay ıcınde dugun yapacaktık babam oylelıkle ıkna oldu ama malesef iş bulamadı nişanlanalı 12ay oldu :( nişanlım üni mezunu ama hala iş bulamıyor başvurularımızdan dönüş olmuyor. artık kavga etmeye başladık ailelerde birbirine girecek yakında bildiğiniz iş için dua varsa benımle paylaşırmısınız ? yada o an aklınızdan benım için hayırlı bır duada geçse bana yeter herkesten allah razı olsun...

Son düzenleme:
canım nerdeyse aynı durumdayız seni çok iyi anlıyorum...1000 defa salat-ı münciye duasını okumanı tavsiye ederim bende yeni başladım okumaya arkadaşlarımın tavsiyeleriyle.

canım nerdeyse aynı durumdayız seni çok iyi anlıyorum...1000 defa salat-ı münciye duasını okumanı tavsiye ederim bende yeni başladım okumaya arkadaşlarımın tavsiyeleriyle.

ah canım onu ezbere biliyorum zaten namazların sonunda okurdum şimdi bende 1000 tane çekeceğim tavsıyen üzerine...

allah seninde yardımcın olsun duaların kabul olsun amin...

aminn canım Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah...

bayanlar bu ramazan gününde böyle bir başlık açtım bunu yapacagım aklıma gelmezdı ama çok zor durumdayız nişanlıyım ve nişanlım 8 aydır iş bulamadı düğün tarihi koyamıyoruz babamı zaptedemiyoruz zaten istemiyordu işi yok askerliğini yapmadı diye zor ikna ettik birde nişanlı kız bekletmem mantığında nişandan sonra 3 ay ıcınde dugun yapacaktık babam oylelıkle ıkna oldu ama malesef iş bulamadı nişanlanalı 9 ay oldu :( nişanlım üni mezunu ama hala iş bulamıyor başvurularımızdan dönüş olmuyor. artık kavga etmeye başladık ailelerde birbirine girecek yakında nişanlımın ailesi yazlığa gitti babam henuz bunu bilmiyor bilince biz ne derdindeyiz onlar ne durumu olacak... bildiğiniz iş için dua varsa benımle paylaşırmısınız ? yada o an aklınızdan benım için hayırlı bır duada geçse bana yeter herkesten allah razı olsun...

ladyLynn Rabbim işlerini kolaylaştırsın inşallah hayırlı iş nasip etsin. çok evhamlı gördüm seni bilmiyorum burda mimik yok ama öyle hissettim. her işte bir hayır vardır ertelenmesinde de vardır belki bir hayır.. sabret inşallah her işin yoluna girer ve hayırla sonuçlanır.. amin.

ladyLynn Rabbim işlerini kolaylaştırsın inşallah hayırlı iş nasip etsin. çok evhamlı gördüm seni bilmiyorum burda mimik yok ama öyle hissettim. her işte bir hayır vardır ertelenmesinde de vardır belki bir hayır.. sabret inşallah her işin yoluna girer ve hayırla sonuçlanır.. amin.

evet canım cok dogru bır analız panık atak ve anksıyete hastasıyım 5yıldır...strese gelemıyorum hiç:/ amın canım allah razı olsun iyi dıleklerin için :)zaten ıyı bır sonuc olursa iş bulması vb :) burada bıldrıcegım allahın ıznıyle :)

evet canım cok dogru bır analız panık atak ve anksıyete hastasıyım 5yıldır...strese gelemıyorum hiç:/ amın canım allah razı olsun iyi dıleklerin için :)zaten ıyı bır sonuc olursa iş bulması vb :) burada bıldrıcegım allahın ıznıyle :)

acele etme canım vardır iş bulamamakta da bir hayır şer sanırsın hayır olur.. kendini kötü hissettiğinde ben içimden Vela havle vela kuvvete İlla billahil aliyyil’Azıym diye bir dua geçiriyorum hemen sakinleşiyorum mucizevi bir şekilde sakinleşene kadar söyle yararını mutlaka görürsün. kalpteki sıkıntıları hiçbir madde veya ilaç gidermezmiş tek gideren dua.

Hz.Peygamber Aleyhisselam,Hz.Ali Efendimize hitaben şöyle buyurmuştur:
“Ya Ali ! her ne zaman bir darlğa ve sıkıntıya düşersen,bir bela ve musibete uğrarsan şöyle dua et.”

“Bismillahirrahmanirrahim.
Vela havle vela kuvvete İlla billahil aliyyil’Azıym.”

Yani “Ya Ali Böyle dua edersen sıkıntılı anlarında bu dıayı okumaya devam edersen,Cenab-ı Allah, bu duanın hürmetine düşmüş olduğun bela ve musibetlerin,bunalım ve streslerin her türlüsünü üzerinden defeder bunlardan seni kurtarır.” buyurmuştur.

Rabbim kolaylık ve hayırlı iş nasip eder inşallah.

Ahmed Hulusi'nin Dua ve Zikir kitabının, küçük bir bölümünde işsizlik halinde okunacak bir dua vardı ama bulamadım. İsterseniz internetten kitabı okuyun, bulabilirsiniz.

acele etme canım vardır iş bulamamakta da bir hayır şer sanırsın hayır olur.. kendini kötü hissettiğinde ben içimden Vela havle vela kuvvete İlla billahil aliyyil’Azıym diye bir dua geçiriyorum hemen sakinleşiyorum mucizevi bir şekilde sakinleşene kadar söyle yararını mutlaka görürsün. kalpteki sıkıntıları hiçbir madde veya ilaç gidermezmiş tek gideren dua.

Hz.Peygamber Aleyhisselam,Hz.Ali Efendimize hitaben şöyle buyurmuştur:
“Ya Ali ! her ne zaman bir darlğa ve sıkıntıya düşersen,bir bela ve musibete uğrarsan şöyle dua et.”

“Bismillahirrahmanirrahim.
Vela havle vela kuvvete İlla billahil aliyyil’Azıym.”

Yani “Ya Ali Böyle dua edersen sıkıntılı anlarında bu dıayı okumaya devam edersen,Cenab-ı Allah, bu duanın hürmetine düşmüş olduğun bela ve musibetlerin,bunalım ve streslerin her türlüsünü üzerinden defeder bunlardan seni kurtarır.” buyurmuştur.

allah razı olsun canım tesbıhatını cekıyorum bu duanın ınan sımdı bıle aglayarak yazıyorum nısanlımla bu aksam buyuk bır kavga ettık ayrılmak uzereyız allah yardımcımz olsun ne dıyelım

Rabbim kolaylık ve hayırlı iş nasip eder inşallah.

Ahmed Hulusi'nin Dua ve Zikir kitabının, küçük bir bölümünde işsizlik halinde okunacak bir dua vardı ama bulamadım. İsterseniz internetten kitabı okuyun, bulabilirsiniz.

amin canım tesekkur ederım suan canım cok sıkkın ağlayıp duruyorum ama kendımı ıyı hıssettıgım bır zamanda hemen arastıracagım allah razı olsun...

allah razı olsun canım tesbıhatını cekıyorum bu duanın ınan sımdı bıle aglayarak yazıyorum nısanlımla bu aksam buyuk bır kavga ettık ayrılmak uzereyız allah yardımcımz olsun ne dıyelım

canım kendini üzme kimseye değmiyor gerçekten. bunu söylemek kolay ama yaşarken çok zor gerçekten seni çok iyi anlıyorum.. ama sonradan anlıyorsun ki kime üzülmüşüm..
bilemezsin ki bu olanların arkasında neler var arka perdede Rabbim belki sana süpriz daha hayırlı bir kısmet evlilik gizliyordur.. ümitli ol dünyadaki tek erkek oymuş ve kimseyi bulamayacakmış bir daha sevemeyecekmiş hissi :( ama sabret evlendikten sonra bu sahneleri yaşasaydın daha çok üzülecektin belki.. sabret bekle ve ibadet et ..bazen senin iraden dışında olup bitiveriyor herşey elinden kaçıp gidiyor anlayamıyorsun..bu işte kader..

Back
X