Ne yapacağımı bilmiyorum

Hiç kusura bakmayın ben böyle bi çifte standarta saygı duymuyorum.
Alemin temiz adamı/kadını iki yürüyen libido uğruna harcanıyo.

Siz nişanlınızın irtibat bilgilerini bana gönderin, ben anlatırım mevzuyu, siz anahtar kelimeyi söyleyene kadar çocuklarınız olur.

Diyeceksiniz ki "seni sadece çıkarım için seviyorum, ötekiyle de ömür boyu fingirdeşme niyetindeyim, ama şuan konfor alanımı bırakmadığım için uzaktan idare etcez gibi".

Ne biçim insanlarsınız eski nişanlın da sen de..nasıl sinirlendim ya, iğrenç..
İlk olarak, birbirinizi gerçekten seviyor olsaydınız zaten ayrılmazdınız..libidoyu aşkla karıştırmayın!
hala sevdiğini biliyormuşmuş,hee kesin...
iyi bafiliyor beni demiyor da hala seviyor diyor,yersen...
kes bakalım seksi, bir daha görüşüyor mu senle?!denemesi bedava...
o herif “benim eski hatun başkasıyla nişanlı olduğu halde hala benim koynuma giriyor vay be ben neymişim!” Egosunu yaşadığı ve bundan orgazmik bir haz aldığı için seninle görüşmüyorsa ben de bir şey bilmiyorum!adımı değiştiririm o derece...
Umarım ki yeni nişanlın bu nanelerden haberdar olur ve senden kurtulur.
Aldatılmayı hiç kimse haketmez..çok aşağılıkça, bir de gelmiş hangisini seçeyim diyor. yarattığın karmalarla başına gelecek var, kalbini temizlemeyi seç!

Merhabalar,
Ben 26 yaşında enerjik birçok işte çalışmış üni mezunu kendi ayakları üzerinde duran biriyim. Şuan 2 yıldır iş ortamında tanıştığım biriyle nişanlıyım. Kendisi 34 yaşında, eli ayağı düzgün çalışkan ve çevresi tarafından bayaa güvenilen sayılan birisi. Ama aynı zamanda kıskanç ve sıradan hayat isteyen biri. Banada o kadar iyi ki sanki annemden sonra benimle bu kadar ilgilenen herşeyime bu kadar dikkat eden kimse olmamıştı. Bir bebek gibi bakiyor bana, ne istersem yapiyor, bana birşey olduğunda sanki canı benden daha çok yanıyor öyle biri. Sanki annem babammış gibi aslında öyle hissettiriyor. Her yönden mutlu ediyor beni. Evlensek benden rahatı olmaz herhalde ama ben onu sevip sevmediğimi anlayamiyorum. Aynı zamanda kötü birşey olduğunu biliyorum ama eski sevgilimle konuşup görüşüyorum. Onu aklımdan atamiyorum ve ayni şekilde eski sevgilimde bana karşi öyle. Ayrilali 4 yıl oldu ama bikaç ayda bir illaki bi taraf arıyo yada bişekilde buluyo diğerini ve konuşuyoruz kopamiyoruz yani. O kadar çok istiyorumki onu tamamen silebileyim ama olmuyor. Aslında onunda şuan nişanlı durumunda olduğu biri var. Hayatlarimizdaki bazi durumlar sebebi ile şuanki nişanlilarimiz mantık olarak en iyisi bizim için ( yani ben ve eski sevgilim). Ama mantık bu diyip bi süre yoluna devam etsende bi şarkı çaliyo bi söz duyuyosun yada bi eşya görüyosun ve o mantık uçup gidiyo sonrasinda dayanilmaz bi istekle ona gitmek istiyorum. Aynı şekilde eski sevgilimde öyle. Çünkü diyorum ki bak görüşüp tekrar eski hayatlarimiza dönünce en az bi hafta kendime gelemiyorum diyorum. Eski sevgilim de bana cevap olarak seninle bi gün geçireyimde bi ayımın kötü geçmesine razıyım diyor. Nişanlimdan ayrilmayi kaç defa denedim her seferinde üzüldü ağladi. Koakocaman adam ki kaya gibi denebilecek biri böyle yıkılır gibi oldu. Neyi bahane ettiysem düzeltti. Ben işi yokuşa sürdükçe o yoluna getirdi. Beni bu kadar sevmeseydi keşke diyorum hep. Ama onun gibi birisi insana zor denk gelir. Diğer yandan eski sevgilimle arkadaş gibiyiz kavgalarimizda oluyor arada tabi ama nişanlim kadar ilgilenemiyo sevgisini belli etmekte zorlaniyor ama sevdigini biliyorum beni. Sevgililik dönemimize göre bayaa bi farkliyiz artik arkadaşlik daha ağir basiyor sorumluluklara göre davraniyoruz felan. Şu kafamiz o dönemde olsaydi evlenmiştik şimsi felan diyoruz birbirimize. O da içinden atmaya çabaliyo beni ama olmuyo. Kendi nişanlisi içinde mantik diyo çünkü ailesini kabul edebilecek biri gerekiyor. Ikimizde ayrilip beraber olmaya kalksak banada çok güvenemiyor ya tekrar birakip gidersen diyor ama seni sevdigimi de bil unutma diyor.
Böyle karisik muhabbet yani. Evleneyim mi nişanlimla yoksa eski sevgilime mi döneyim yada (bazen şeytan diyor birak herşeyi sıfırdan bi hayata başla) bilmiyorum. Lütfen bana yol gösterebilecek yorumlarınızı bekliyorum.
Bence ikiniz de nişanlılarınızdan ayrılıp birbirinizle birlikte olur çünkü karaktersizlikleriniz tam birbirine yakışır

Merhabalar,
Ben 26 yaşında enerjik birçok işte çalışmış üni mezunu kendi ayakları üzerinde duran biriyim. Şuan 2 yıldır iş ortamında tanıştığım biriyle nişanlıyım. Kendisi 34 yaşında, eli ayağı düzgün çalışkan ve çevresi tarafından bayaa güvenilen sayılan birisi. Ama aynı zamanda kıskanç ve sıradan hayat isteyen biri. Banada o kadar iyi ki sanki annemden sonra benimle bu kadar ilgilenen herşeyime bu kadar dikkat eden kimse olmamıştı. Bir bebek gibi bakiyor bana, ne istersem yapiyor, bana birşey olduğunda sanki canı benden daha çok yanıyor öyle biri. Sanki annem babammış gibi aslında öyle hissettiriyor. Her yönden mutlu ediyor beni. Evlensek benden rahatı olmaz herhalde ama ben onu sevip sevmediğimi anlayamiyorum. Aynı zamanda kötü birşey olduğunu biliyorum ama eski sevgilimle konuşup görüşüyorum. Onu aklımdan atamiyorum ve ayni şekilde eski sevgilimde bana karşi öyle. Ayrilali 4 yıl oldu ama bikaç ayda bir illaki bi taraf arıyo yada bişekilde buluyo diğerini ve konuşuyoruz kopamiyoruz yani. O kadar çok istiyorumki onu tamamen silebileyim ama olmuyor. Aslında onunda şuan nişanlı durumunda olduğu biri var. Hayatlarimizdaki bazi durumlar sebebi ile şuanki nişanlilarimiz mantık olarak en iyisi bizim için ( yani ben ve eski sevgilim). Ama mantık bu diyip bi süre yoluna devam etsende bi şarkı çaliyo bi söz duyuyosun yada bi eşya görüyosun ve o mantık uçup gidiyo sonrasinda dayanilmaz bi istekle ona gitmek istiyorum. Aynı şekilde eski sevgilimde öyle. Çünkü diyorum ki bak görüşüp tekrar eski hayatlarimiza dönünce en az bi hafta kendime gelemiyorum diyorum. Eski sevgilim de bana cevap olarak seninle bi gün geçireyimde bi ayımın kötü geçmesine razıyım diyor. Nişanlimdan ayrilmayi kaç defa denedim her seferinde üzüldü ağladi. Koakocaman adam ki kaya gibi denebilecek biri böyle yıkılır gibi oldu. Neyi bahane ettiysem düzeltti. Ben işi yokuşa sürdükçe o yoluna getirdi. Beni bu kadar sevmeseydi keşke diyorum hep. Ama onun gibi birisi insana zor denk gelir. Diğer yandan eski sevgilimle arkadaş gibiyiz kavgalarimizda oluyor arada tabi ama nişanlim kadar ilgilenemiyo sevgisini belli etmekte zorlaniyor ama sevdigini biliyorum beni. Sevgililik dönemimize göre bayaa bi farkliyiz artik arkadaşlik daha ağir basiyor sorumluluklara göre davraniyoruz felan. Şu kafamiz o dönemde olsaydi evlenmiştik şimsi felan diyoruz birbirimize. O da içinden atmaya çabaliyo beni ama olmuyo. Kendi nişanlisi içinde mantik diyo çünkü ailesini kabul edebilecek biri gerekiyor. Ikimizde ayrilip beraber olmaya kalksak banada çok güvenemiyor ya tekrar birakip gidersen diyor ama seni sevdigimi de bil unutma diyor.
Böyle karisik muhabbet yani. Evleneyim mi nişanlimla yoksa eski sevgilime mi döneyim yada (bazen şeytan diyor birak herşeyi sıfırdan bi hayata başla) bilmiyorum. Lütfen bana yol gösterebilecek yorumlarınızı bekliyorum.
Ne yaşıosunuz siz böyle ?Bu nasıl bir muhabbet ?Yenı sevgılım uzerıme tıtrıyor ama eskı sevgılımle kopamıyoruz.Çok yanlış yapıosunuz.Kendınıze ,Sevgılınıze ,X aşkınızın nişanlısına.İnsanları aldatmayın.Sevgılınızı sevmıosanız terk edın 1 gun aglar / gun aglar.Aldatılmaktan ıyıdır .İnsanlara bunu yapmanıza hakkınız yok.Sızınde dskı sevgılınızınde psıkolojısı normal degıl gıbı geldı bana

26 yaşındasın ve aslında iyi bir insanla hayatını birleştirmek ve aşkı doya doya yaşamak için şurda pek de yılların kalmadığını söyleyebilirm. İş yerindeki nişanlını sevmediğin şevkat gördüğün ve acıdığın için elinde tuttuğun gayet açık. Diğer eski sevgili ise adı üstünde eski, eski erkek arkadaşının nişanlısı var ve aslında senden hoşlandığı fikri hoşuna gidiyor. Tabi tercih ediliyor olmak içten içe gururunu okşuyordur. Nasıl olsa sevmiyor nişanlısını diyorsun. Ben de komik olma diyorum. Sen bu saatten sonra ancak eski sevgilinin öylesine takıldığı bir kadın olursun. Nişanlısı fark etse eli ayağı birbirine girer, beni affet diye kapısında yatar. Benim önerim nişanlını ve eski sevgilini bırak yeni temiz bir sayfa aç. İnsanlara da kendine de yazık etme. Gerçekten şurda sandığının aksine çok bir yılın kalmadı. İyi ve uygun erkekler önümüzdeki 5 yıl içinde hızla kapılacaklar. Sonra gençlik, güzellik, özgüven de kar etmeyecek. Bilmem anlatabildim mi?

Nisanlinizdan ayrilin oyle bir adam sizin gibi birinu hak etmiyor yazik. Eski swvgilinizi unutmadan da baska birileriyle gorusmeyin mumkunse.

Bahane üretmeyi bırakın. Kendi yazdığınızı bir dönüp okuyun.
Anne baba gibi hissettiren bir insanla evlilik yürümez.
İkincisi ne zaman bu kadar fedakar bir erkek görsem evlendikten sonra değişiyor.
Çünkü evlenene kadar kırk takla atıyor, bir sürü gereksiz trip şımarıklık çekiyor. Artık absorbe edecek güçleri kalmıyor. O adamların verdiği rahat eskisi gibi olmayınca zaten tatminsiz olduğunuz bu ilişki sizi daha daha tatminsiz edecek.
Üçüncüsü adamın hiç günahı yok. Hak etmiyorsunuz adamı. İyice hayatını allak bullak etmeden ayrılın.
Dördüncüsü aldatmanın haklı sebebi yok. Layığınız birini bulup onun vaktini öldürün.

Eski eşim dün akşam mesaj yollamış bana. Hayatımda biri var ama onu seni sevdiğim kadar sevmiyorum seni canımdan çok seviyorum diye... yahu adam olsaydı zaten boşanmazdık ki. Moda oldu herhalde bu eskilere rağbet etmek. Ve nisanlinizdan ayrılın bunları haketmiyor.

Merhabalar,
Ay yok artık cidden resmen aldatiyorsunuz adamı. Hemde sizin üzerinize titreyen birini

Aklım eski sevgilimde de görüşmeye devam ediyorum de bakalım o zamanda devam ediyor mu ? Kim aşktan ölmüş Allah aşkına adamla yarın evlenince nasıl kopacaksın ? Ayrıca şunu unutma senin nişanlın uyanmayabilir ama onun nişanlısı bir kadın ve bir gün işe uyanır seni tüm ailene eşine dostuna rezil ederse anlarsın. Bence devam etmeyin sizin de iyiliğiniz için sonra çok üzülürsünüz.

Öncelikle kendinizi iki seçenek arasında bırakmaktan vazgeçin. Kafası karışık olan sizsiniz ama herşey aynı anda olsun isteyen de sizsiniz. Mutlaka elinizin altında biri dursun, yalnız kalmayın ama herşey de gönlünüze göre olsun istiyosunuz. Sizin önce eski sevgilinizi bi kenara bırakıp sevmediginiz bi adamla evlenecek olduğunuz gerçeğiyle yüzleşmeniz gerekiyor. Size anne-baba konforu sağlayan bi adamla olmak daha caziptir tabii ki ama siz kendinize ana baba değil bi koca alacaksınız. Ve emin olun şuan ayrilamazsaniz daha hiç ayrilamazsiniz şuan kahrolan adam yuvasını yıkarken ne hallere gelir düşündünüz mü? Bir yandan kendinizi düşünün, diğer yandan da bencilce düşünmeyin. Kimseyi sırf siz yalnız kalmak istemiyosunuz diye kendinize oyuncak etmeyin başkasını seviyoken mantık evliliği yapamazsınız. Nisanlinizla dürüstçe konuşun, belki başkasını sevdiginizi soylemeseniz de olur ama kendisine karşı güçlü hisleriniz olmadığını bu şekilde evlenemeyeceginizi net bi şekilde belirtin. Böyle bi adam seversin, ben sana kendimi sevdiririm falan diye peşini birakmiycaktir o yüzden net olmak zorundasınız, şu yüzden istemiyorum bu bahanem var falan diye değil, istemiyorum çünkü istemiyorum diye.

Sabah sabah tansiyonum fırladı. Ya kadın olmanı, karakterini vs geçtim insan onuru diye bişey var huu?!!
Sen aski memnuyu cekerken o zavalli nisanlinin onuruna zarar veriyorsun.
Sen adama oylesine triplere girip ayriliyorum dersen o adam tabi ayrilmaz şu yaptiklarini anlat bakalim nasil ayriliyo. Kimse hint kumasi degil kendi zevklerin icin insanlarin hayatiyla oynama. Egonu sisirmek icin saf ayagina yatip beni birakmiyor yeaa ben napayim deme.
InsAllah nisanlinin karsisina Allah herseyi cikarir da ayrilir senden.
Senin soyleyecegin yok cunku soyleyecek kadar durust bi insan olsaydin nisanlını bu kadar kandırıp oyalamazdın. 👎

birak herşeyi sıfırdan bi hayata başla

yalnız bunu şeytan söylemez bence. çünkü yapacağın en hayırlı şey bu olur.
nişanlından ayrıl onu aldatıyosun, diğer çocukla görüşmeyi kes onun da hayatında biri varmış kendini ne pozisyonuna soktuğunun farkında mısın? bu kadar mı değersizsin sen kendin için bir düşün bakalım

Öncelikle yaşadığınız şeye karar verememe veya kafa karışıklığı denmiyor, aldatma deniyor önce bunu kabul edin. Sonrasını yazamayacağım hem midem bulandı hem banlanırım. Umarım hakettiklerini yaşarsın en kısa sürede

İyi şeyler yazmak isterdim ama içinde bulunduğunuz durumdan şikayetçi değilsiniz aslında. Bal gibi biliyorsunuz ki yasak aşkınız sizi çok sevse ailesine rağmen sizle evlilik yoluna girerdi, ailesine uyan kişi ile değil. Ve yine iyi biliyorsunuz ki o sizin üstünüze şimdiki nişanlınız kadar titremez, öyle olsa ayrılmazdınız. Mevcut durumda hem nişanlınızın hem de yasak aşkınızın alakası en iyisi sizin için. Umarım nişanlılarınız anlar da rahatınız bozulur, onlar da aptal yerine konmaktan kurtulurlar tez vakitte. 😊

Back
X