en çok neye gülersiniz?

bxuxlbin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
79
3
86
55
İzmir
arkadaşlar ben en çok düşenlere gülerim.ama kendim düştüğümde ağlarım.ya siz nelere gülersiniz?paylaşımlarınızı bekliyorum.:enbuyukkk:

bende biri önümde düşmesin hayattan kopuyorum gülerken:roflol:
ciddi ortamlarda cok gülesim geliyo en olmadık seye gülerim..:roflol:

İnsanların yapay ciddiyetlerine çok gülerim. Hani kendini zorla kasar ya işte bana çok komik geliyor bu durum. Birde düşenlere gülerim kendimde düşsem canım çok yanmadıysa kendimede gülerim.

Oğlumun yaptığı taklitlere!...Öyle güzel bir yeteneği var ki dostlar başına.Diğer oğlumun da esprileri koparıyor beni.gülmek güzel ama sürekli olunca yanaklarda derin ziler bırakıyor haberiniz olsun.Herşey dozunda güzel!...

saçmalayanlara çok gülerim.
özellikle bişiler yaptığını zanneden ama kendini komik hale getirenler beni güldürür.
örn:nihat doğan (geçende hacı yatmaza konuktu,çok güldüm yaf ne adam..)

kardeşimin esprileri beni güldürür beyaz,cem yılmaz,ata demirer halt etmiş kardeşimin yanında tam stendapçı olcak çocuk valla

en çok korkana ve düşenlere gülerim :roflol:
hatta düşene bi tekmek te ben koyarım tatlicadiarzu

kendını saklaban sanıp butun uyuzlugunu segıleyen ınsanlara gulerım:):):)

ayy ben bu aralar sahikayaaa cok guluyorum. dusen insanlara cok gulerim.babama cok gulerim .ayyy birde yigenime cok gulerim yaptigi hareketlere maymun gibiii:roflol:

Ben hep ters zamanlarda gülerim kendime hakim olamam gülünmeyecek durumlarda gülerim sinir olurum kendime ama hakim olamam napıyım.Derste hoca birine bağırıp çağırıyo yada benzeri olaylarda gülüyorum yaa çatlağım ben çatlak:roflol::roflol::roflol:

kızıma çok gülerim, çok da sevimli oluyo cimcime....eşimle karşılıklı birbirimizle dalga geçip güleriz...
birde anında görüntü şov' a inanılmaz gülüyorum....

yolda düşenlere kendimi tutamayıp kahkayı salmaktanda korkarım, bide toplumda aklıma acaip şeyler gelecek gülecem diye korkarım korktuğumda başıma gelir..

Back
X