Regliniz gecikti miMrb bende bişey merak ediyorum 2,3 gündür regl ağrım vardı az önce acilden beta HCG baktırdım ve 4.99 cikdi böyle bişey başına gelen varmı korkmam gereken bir durum mu lütfen bilenler yardımcı olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regliniz gecikti miMrb bende bişey merak ediyorum 2,3 gündür regl ağrım vardı az önce acilden beta HCG baktırdım ve 4.99 cikdi böyle bişey başına gelen varmı korkmam gereken bir durum mu lütfen bilenler yardımcı olabilir mi
Regliniz gecikti mi
Olmam gereken gün bugün ama yumurtlama takibi yapmadım ama hamile kalmış olsam zaten bukadar düşük olması şuan imkasiz en azından bı 100 filan olmalıydı ya kafamı karıştırdı simdiRegliniz gecikti mi
Regl ne kadar gecikti ? Normalde 5 altı negatif kabul edilir ama yükselebilir değerMrb bende bişey merak ediyorum 2,3 gündür regl ağrım vardı az önce acilden beta HCG baktırdım ve 4.99 cikdi böyle bişey başına gelen varmı korkmam gereken bir durum mu lütfen bilenler yardımcı olabilir mi
Bence hamilesiniz geç döllenme olmuştur iki gün sonra tekrar kan verirsiniz bence yükselecekOlmam gereken gün bugün ama yumurtlama takibi yapmadım ama hamile kalmış olsam zaten bukadar düşük olması şuan imkasiz en azından bı 100 filan olmalıydı ya kafamı karıştırdı simdi
BencedeBence hamilesiniz geç döllenme olmuştur iki gün sonra tekrar kan verirsiniz bence yükselecek
Ama reglim genelde düzenlidir pko filan değilim genede geç döllenme olabiliyor muBence hamilesiniz geç döllenme olmuştur iki gün sonra tekrar kan verirsiniz bence yükselecek
Canım mesela yumurtladığın an değil 2 gün sonra döllenmiştir bilemeyiz bence hamilesin ama dikkat et kendine belirtin var mıAma reglim genelde düzenlidir pko filan değilim genede geç döllenme olabiliyor mu
Kasiklarim ağrıyordu ara ara regl olacak gibi şuan hafifledi gibi bide göguslerim şis hafiften başka belirti yok suanlik yani umarım kötü bişey yoktur daha önce sağlıksız gebelikten kürtaj oldum oyuzden korkuyorum birazCanım mesela yumurtladığın an değil 2 gün sonra döllenmiştir bilemeyiz bence hamilesin ama dikkat et kendine belirtin var mı
Tamamdır teşekkür ederim direk kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum adet olmassam eyer en azından daha detaylı bakılır acilde ulturoson filan bakmiyorlarİlaç kullanmak için bekle derim daha bugunmüş . Olursan zaten sıkıntı yok iki gün sonra tekrar git kan ver
Ultrasonla bebeği bu değerle kadın doğum da göremez ama siz bilirsiniz tabiTamamdır teşekkür ederim direk kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum adet olmassam eyer en azından daha detaylı bakılır acilde ulturoson filan bakmiyorlar
Yok bebek görmek icin değil gebelik yoksa bile en azından neden regl olamadım rahim duvari kalinlasmismi miyom kist vs bunları öğrenmek için gebelik için zaten 1500 filan anca gözükürUltrasonla bebeği bu değerle kadın doğum da göremez ama siz bilirsiniz tabi