• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileriniz neydi ve kaç gün sonra öğrendiniz?

Mrb bende bişey merak ediyorum 2,3 gündür regl ağrım vardı az önce acilden beta HCG baktırdım ve 4.99 cikdi böyle bişey başına gelen varmı korkmam gereken bir durum mu lütfen bilenler yardımcı olabilir mi
Regliniz gecikti mi

Mrb bende bişey merak ediyorum 2,3 gündür regl ağrım vardı az önce acilden beta HCG baktırdım ve 4.99 cikdi böyle bişey başına gelen varmı korkmam gereken bir durum mu lütfen bilenler yardımcı olabilir mi
Regl ne kadar gecikti ? Normalde 5 altı negatif kabul edilir ama yükselebilir değer

Olmam gereken gün bugün ama yumurtlama takibi yapmadım ama hamile kalmış olsam zaten bukadar düşük olması şuan imkasiz en azından bı 100 filan olmalıydı ya kafamı karıştırdı simdi
Bence hamilesiniz geç döllenme olmuştur iki gün sonra tekrar kan verirsiniz bence yükselecek

İlaç kullanmak için bekle derim daha bugunmüş . Olursan zaten sıkıntı yok iki gün sonra tekrar git kan ver

Canım mesela yumurtladığın an değil 2 gün sonra döllenmiştir bilemeyiz bence hamilesin ama dikkat et kendine belirtin var mı
Kasiklarim ağrıyordu ara ara regl olacak gibi şuan hafifledi gibi bide göguslerim şis hafiften başka belirti yok suanlik yani umarım kötü bişey yoktur daha önce sağlıksız gebelikten kürtaj oldum oyuzden korkuyorum biraz

İlaç kullanmak için bekle derim daha bugunmüş . Olursan zaten sıkıntı yok iki gün sonra tekrar git kan ver
Tamamdır teşekkür ederim direk kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum adet olmassam eyer en azından daha detaylı bakılır acilde ulturoson filan bakmiyorlar

Tamamdır teşekkür ederim direk kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum adet olmassam eyer en azından daha detaylı bakılır acilde ulturoson filan bakmiyorlar
Ultrasonla bebeği bu değerle kadın doğum da göremez ama siz bilirsiniz tabi

Ultrasonla bebeği bu değerle kadın doğum da göremez ama siz bilirsiniz tabi
Yok bebek görmek icin değil gebelik yoksa bile en azından neden regl olamadım rahim duvari kalinlasmismi miyom kist vs bunları öğrenmek için gebelik için zaten 1500 filan anca gözükür

Back
X