En çok özlediğiniz dizi karakteri?

menekşe ile halildeki halil karakterini özledim... ekranlarda gormek ıstıyordum artık sabahları starda

Asmalı konak bahar.. O aşk dolu enerji dolu baharı özledim... Zate bayılarak izliyordumm...

bilmem hatırlayan olur mu

başbelası ama çoook sevimli uzaylı Alf

Altın kızlar muhteşem üçlü (pardon dörtlü) sağduyulu olgun Dorothy, aptallık derecesinde saf Rose, ve 50 lerinde ve fekat hala seksi Blanche, ve son olarakta dizinin gerçek muhteşemi süper anne 80 lik genç kız Sophia :))) çocukluğumun efsane dizileri ablam ve abim yıllar sonra tekrarlarını izlerlerken yakaladım...şimdi artık böyle güzel ve kaliteli diziler yok maalesef..yerli dizilerden avrupa yakası aynı tadı verdi her karakteri hemde...

Son düzenleme:
avrupa yakası ve asmalı konağın tüm karakterlerini çoooook özledim.................

hırsız polis diye bir dizi vardı. polis rolünde timuçin esen vardı. bir de aksak diye bir karakter vardı uğur yücelin oynadığı...işte uğur yücelin oynadığı o karakteri severdim :82:

yabancı damatta nazire vardı annesi fln kız tarafı acayıp tatlılardı :82: bıde kıvancın oynadıgı tum karakterı koysunlar onume yıne ızlerım yanı ozlemle gayette

kesinlikle yabancı damatta nazire ve ruşen çiftine bayılıyodum çok iyi oyunculardı çok özledim onları...

Burhan altıntop ve şahika.Gülmekten kırılıyordum resmen.Bahar ve seymeni izlerkende aşktan ölüyordum ya.

biraz eski olacak ama Ben Perihan abla dizisinin tüm karakterlerini özledim.ah ahhhh ne kadar güzel bir diziydi yaa.hem tadinda hem kararinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…