En coook neyi özlediniz ?

1)yüzümü yıkamayı
2)dişlerimi rahatça fırçalamayı
3)burnumu yukarıya doğru ittirmeyi şöyle kaşımak amaçlı:(
4)yastığa gömülerek yüz üstü uyumayı
5)MİMİKLERİMİİİİİİ gülmeyi ağlamayı kızmayı vsss
6)elmacık kemiklerimi 2 hafta oldu ala tam anlamıyla yoklar:(
7)koşabilmeyi hızlı hareket edebilmeyi
8)KORKUSUZCA YAŞAYABİLMEYİ(burnuma bişi olacak korkusuyla sürekli tedirgin hareketler de bulunmamayı)
9)fön çektirmeyi kaş ve bıyık aldırmayı
diye gider buuuu.......

9. maddeye takıldım ben :)) Alçı çıktığı gün yani 1 haftalıkken saçımı da boyattım fönde çektirdim...O günden bu yanada haftada 2 -3 giderim föne..Normaldede öyle gidiyordum...
Ameliyattan önce bıyık için lazerre başlamıştım..Dr. unda izniyle burnuma pamuk tıkayıp onada devam ettim ::lepi:
Bu arada ben azcık burnumu karıştırıyorum artık ucundan lülülülülülü sempatiksalakcinni :kedi:

9. maddeye takıldım ben :)) Alçı çıktığı gün yani 1 haftalıkken saçımı da boyattım fönde çektirdim...O günden bu yanada haftada 2 -3 giderim föne..Normaldede öyle gidiyordum...
Ameliyattan önce bıyık için lazerre başlamıştım..Dr. unda izniyle burnuma pamuk tıkayıp onada devam ettim ::lepi:
Bu arada ben azcık burnumu karıştırıyorum artık ucundan lülülülülülü sempatiksalakcinni :kedi:

mikado ben sümkürüyorum hemde hatur hutur kendime nazar değdiricem dut maşşallah diyimde kanama falanda olmuyo ya:)senin ne kadar oldu ameliyat olalı:)ya föne gitmeme sebebim burun falan değil ya o işin geyiği:)ama bıyıkta ısrarlıyım pala remzi oldum:S

ay evey ya burnumun üstü çok tuaf artı cildim fondoten kabul etmiyor anlamış değilim..burnumun üstü soyuluyo ve çok pütürtülü hiç sevmedim bu halini........

Back
X