Çok özledim 😭 Türkiye

Türkiyede sağlık sistemi de bitti zaten. Kendi yaşadığım şehir için söylüyorum hastanede tek doktor var acilde. Randevu zaten hak getire. Profesöre de 1,5 aydan önce randevu bulamıyoruz 🤷🏼‍♀️
devlet hastaneleri evet hep öyleydi ama türkiye maalesef özel sektörün eline düsmüs her anlamda. eğitim, cocugu özel okula(ki kendi zamanımın özel okullarının ucundan geçemez) gitmeyen tanıdıgım yok. devlet hastanesinde doğum yapan tanıdıgım yok. cogu cocuklu arkadasım özel güvenlikli sitelerde oturuyor. gibi gibi yani örnekler cogaltılır. ama özel hastanede ertesi güne cildiyeden profesöre randevu alabiliyorsunuz binlerce lira ödeseniz bile alabiliyorsunuz. burada bırakın cildiye profesörünü, benim yaşadığım şehirde cildiye doktorlarının hiçbiri yeni hasta kabul etmiyor, eden de 6 ay sonrasına randevu veriyor. bazen bu rahatlık özleniyor yalan yok, ama türkiyenin saglık sistemi almanyadan iyi demek akıl tutulması

devlet hastaneleri evet hep öyleydi ama türkiye maalesef özel sektörün eline düsmüs her anlamda. eğitim, cocugu özel okula(ki kendi zamanımın özel okullarının ucundan geçemez) gitmeyen tanıdıgım yok. devlet hastanesinde doğum yapan tanıdıgım yok. cogu cocuklu arkadasım özel güvenlikli sitelerde oturuyor. gibi gibi yani örnekler cogaltılır. ama özel hastanede ertesi güne cildiyeden profesöre randevu alabiliyorsunuz binlerce lira ödeseniz bile alabiliyorsunuz. burada bırakın cildiye profesörünü, benim yaşadığım şehirde cildiye doktorlarının hiçbiri yeni hasta kabul etmiyor, eden de 6 ay sonrasına randevu veriyor. bazen bu rahatlık özleniyor yalan yok, ama türkiyenin saglık sistemi almanyadan iyi demek akıl tutulması
Birebir Fransa’yı anlatıyorsun ama burda cildiyeye 6 ay sonraya da randevu yok. İşin kötüsü kurdeşen döksen adam yeni hasta almıyor. Randevu açmıyor ama gidebileceğin özel hastane doktor yok. Bildiğin sürünmek buranın sağlık sistemine dahil olmak.

Birebir Fransa’yı anlatıyorsun ama burda cildiyeye 6 ay sonraya da randevu yok. İşin kötüsü kurdeşen döksen adam yeni hasta almıyor. Randevu açmıyor ama gidebileceğin özel hastane doktor yok. Bildiğin sürünmek buranın sağlık sistemine dahil olmak.
malesef bir sey öldürmüyorsa acil degil diye bakıyorlar. acilsen de gerekirse sokagın ortasına helikopter ambulans indirip en gerekli müdahaleyi yapıyorlar

malesef bir sey öldürmüyorsa acil degil diye bakıyorlar. acilsen de gerekirse sokagın ortasına helikopter ambulans indirip en gerekli müdahaleyi yapıyorlar
Yok kayınvalidem düştü kolunu kırdı. Acilde yeterli sayıda personel, doktor yok. Saatlerce bekletmişler o halde. Eşim sedyelerin üstünde 10 larca insan bakan yok sürekli inleme bağırma bekledik öyle saatlerce dedi. Sadece trafik kazası gibi bakmazsan ölüyorum tarzı olayları anında alıyolar. Yoksa istersen kendini yırt.

Yok kayınvalidem düştü kolunu kırdı. Acilde yeterli sayıda personel, doktor yok. Saatlerce bekletmişler o halde. Eşim sedyelerin üstünde 10 larca insan bakan yok sürekli inleme bağırma bekledik öyle saatlerce dedi. Sadece trafik kazası gibi bakmazsan ölüyorum tarzı olayları anında alıyolar. Yoksa istersen kendini yırt.
ben almanyadayım bu kadarına henüz sahit olmadım. insallah da olmam. iki kez acile gitmem gerekti biri yukarıda anlattım kızım icindi, digeri de gözüm kanlandığı ve bulanık görmeye basladıgım icindi. ikisinde de yarım saat içinde çıktık hastaneden ki ben göz için resmi tatilde gitmistim

ben almanyadayım bu kadarına henüz sahit olmadım. insallah da olmam. iki kez acile gitmem gerekti biri yukarıda anlattım kızım icindi, digeri de gözüm kanlandığı ve bulanık görmeye basladıgım icindi. ikisinde de yarım saat içinde çıktık hastaneden ki ben göz için resmi tatilde gitmistim
Yok burda acil büyük sıkıntı. Keşke dediğin gibi olsa. Almanya Türkiye’den çok doktor alıyor, o açıdan sistem rahatlıyor bence. Burda dışardan doktor alırken de 40 takla. Bi de tıp okumak cazip mi değil nedir bilmiyorum ama doktor yok gerçekten.

Yasamis olmak icin degil de imkanlari daha iyi diye geldim ama icimdr ki ozlem durmadi hic alisamadim
Huzur ve mutluluk da önemli, nerede iyi hissedeceksiniz orda olun. Durumunuz da iyiymiş zaten.. Ama bu kadar gitmek isteyen varken, döneyim mi kalayım mı konusunda çok ısrar ederseniz tepki çekersiniz 😌

Kızanlar olacaktır ama maddi durumu iyi olanlar için Türkiye cennet.
Adalet yok işte. Bu ülkenin en büyük sorunu şu an..Adil bir ülke olsak zamanla diğer sorunlar da rayına girer diye düşünüyorum, Umut ediyorum. Ülkemden umudu kesmedim ancak çok köklü bir değişim yaşamamız lazım. Allah zeval vermesin, gidecek yerimiz yok, nereye gitsen yabancısın..

Adalet yok işte. Bu ülkenin en büyük sorunu şu an..Adil bir ülke olsak zamanla diğer sorunlar da rayına girer diye düşünüyorum, Umut ediyorum. Ülkemden umudu kesmedim ancak çok köklü bir değişim yaşamamız lazım. Allah zeval vermesin, gidecek yerimiz yok, nereye gitsen yabancısın..
Adalet maalesef yok, son yıllarda durum daha da kötüleşti ama dünyanın bir çok yerinde de durum farklı değil diye düşünüyorum. Sadece dile getirilmiyor, olumsuzluklar bizdeki kadar çok yansıtılmıyor medyaya.
Umarım bir şeyler düzelir, çünkü ben evladımın kendi ülkesinde büyümesini istiyorum. Diğer türlü zaten çifte vatandaşım, gerekirse götürürüm ama asla ilk tercihim olmaz.

Asimile olmayi hicbir zaman düşünmedim zaten ama gerçekten cok milli bir yanim var ırkçılık diyenler olabilir ama aşırı milliyetciyim beni üzen ülkemin suan pek ic acici durumda olmamasi dönünce cocuklarim. Icin endiseli olacak olmam korkutuyor
O kadar ırkçı olan kaçmak yerine dönüp savaşır. Hem kaçıp hem IRKÇI SEVİYESİNDE MİLLİ nasıl olunuyor?

O kadar ırkçı olan kaçmak yerine dönüp savaşır. Hem kaçıp hem IRKÇI SEVİYESİNDE MİLLİ nasıl olunuyor?
Gayrimüslimlere, açık giyinenlere, sevgiliyken sevişenlere ve homoseksüellere lut kavmi günahkarlar yanacaksınız helak olacaksınız demesi IRKÇILIK oluyor gibi🙈 ama milli mi bilemedim🤣

Gayrimüslimlere, açık giyinenlere, sevgiliyken sevişenlere ve homoseksüellere lut kavmi günahkarlar yanacaksınız helak olacaksınız demesi IRKÇILIK oluyor gibi🙈 ama milli mi bilemedim🤣
Böyle söylemleri mi var? Görmedim ben. İlk sayfada dediği çok ırkçıyım milliyetçiyim açıklamasına ithafen yazdım.

Ban yemek istemiyorum. Hem ayranım dökülmesin hemde tatsızlık yaşnmasın. Türkiyeyi yargılıyorsan neyini özlüyorsun? Eğitimi beğenme, emniyet gücünü beğenme ama buraya dönmek için yırtın?
Burdaki birçok insan imkanı olsa çıkıp gidecek. Ki biz bile eşimle fırsat kolluyoruz. 1-2 kez öyle bir teklif geldi farklı şartlar çıktı reddettik. Şuan olsa düşünmez gideriz. Çok istiyosan dön yaniii. Ağlanıp gelmek istiyorum ama türkiyenin şusu var yapmayın

Böyle söylemleri mi var? Görmedim ben. İlk sayfada dediği çok ırkçıyım milliyetçiyim açıklamasına ithafen yazdım.

Daha baksam bulunur da:

Belli oldu lut kavmi. Niye saldirdigin 🤣🤣🤣 haa şöyle dökül lanetlenmis insanlar sizi 🤣🤣 hadi git ötede havla lut kavmi köpeği

Nikah dışı iliskiyi de hos görmüyorum 😒 zaten basta ki hanimefendinin de bana saldirma nedeni lgbt yi hoş görmemem di ama evlilik dışı cocuklarin da cok saglikli buyumediklerini düşünüyorum rabbim hidayet versin demek düşer kınamayalim

Daha baksam bulunur da:
Aman allahım kanım dondu. Çok kötü. Hem milletin ülkesine gidiyorlar, hem ülkesinde yaşadıkları adamların değerlerine zerre saygıları yok. Sonra kalkıp utanmadan Türkiye’yi eleştiriyorlar. İnanılmaz bir yüzsüzlük umarım kendi değerleri ile uyumlu bir ülkede (brunei) devam ettirirler hayatlarını.

Kızlar Türkiye ye dönmek istiyorum biliyorum delilik gibi görenler olacak ama iki senedir alisamiyorum Türkiye de olan saglik sistemi yemekler falan aşırı özledim Türkiye de dayalı döşeli 2+1 evim var arabam da var gittikce geziyoruz eşim de maden muhendisi burada kiradayiz insanlar cok sicak kanli degil kimsem. Yok bebegim. Bir yasinda ve tekrar hamileyim hamilelikten midir bilmiyorum ama. Aşırı aşırı özledim ülkemi 😭😭😭 nolur lütfen yabanci uyruktan insanlar ulkelerine dönsün adalet sistemi düzelsin 2006 li yillar gibi olsun ulke en kötü lütfen bülbülü altin kafese de koysan illa vatanim dermiş ya yurt disinda olan her insan böyle düşünüyor biliyorum 😒 ahh canim ülkem bu hallerde olmasa gelirmiydim buralara dönmek mantıklı değil diyeceksiniz ama artık burada kalmaya da motivasyonum hic kalmadi kizlar ne yapmalıyim evim arabam var tarlalarimiz vs de var mal. Varligimiz iyi esimin meslegi de iyi is bulma imkani da cok sizce ne yapmaliyim
Kız nazar toplamaya mı geldin.

Bir de kocası başka kadınlarla yazışmış yakalamış konu açmış ama öyle bir şey olmadığını iddia ediyor
Kocam bana yanaşmıyor diyip yoo bana çok düşkündür yoksa nasıl hamile kaldım demişliği var
En son 2.çocuk için uğraşıp hamile kalınca hayatım bitti diye konu açtı
Bir de homofobik, eşcinsellere lut kavmi helak olacaksınız diyordu en son :KK76:
Hahah patladı mı sonunda bu arkadaş hiç şaşmaz ya farkındaydım bi sıkintısı olduğunun herkesin hayatına burnunu sokmasindan

Back
X