benim bildiğim kadarı ile açıköğretimde muhendislik diye bi bölüm yok fakat eşin mühtemelen teknik lise mezunu üniversite sınavına girip dikey geçişle 2 yıllık okuYABİLİR SONRA MUHENDİSLİĞE geçebilir sınavla ben 2 ylıık mezunuyum 2. ögretimdim 9,00 derslerimiz bitiyoduKızlar merhaba,
bu kar kışta iş yerinde evde canımız sıkılırken sizlerle bişeyler paylaşmak çok güzel :))
benim şimdiki sizlerden tecrübe edinmek istediğim konu şu:
eşim lise mezunu Teknik Ressam.
hayatında en çok mühendis olabilmeyi istedi ama imkanlarının yetersizliğinden okuyamadı
bu zamana kadar çalıştığımız herşeyi öncelikle bana harcadı harcamaya da devam ediyor. (dişlerimin tellerinin takılması,ehliyet alabilmem,sağlık problemlerim için çok maddi sıkıntılar çekmemiz, hepsinde Allah razı olsun bikere de uğraşamam demedi)
şimdi ben onun mutlu olması için bu hayalinin gerçekleşmesini istiyorum.
mutlaka aranızda bilenler vardır, üniversite sınavına girip okula gidemez çünkü çalışmak zorunda çalışıyor,ancak dışardan aöf gibi mühendislik bölümünü okuması mümkün mü?
veya mühendislik eşdeğerinde gitmesi gereken kurslar eğitimler vs varmı, ne yapabiliriz?
yarıdmlarınız yorumlarınız benim için çok önemli teşekkürler..
Kızlar merhaba,
bu kar kışta iş yerinde evde canımız sıkılırken sizlerle bişeyler paylaşmak çok güzel :))
benim şimdiki sizlerden tecrübe edinmek istediğim konu şu:
eşim lise mezunu Teknik Ressam.
hayatında en çok mühendis olabilmeyi istedi ama imkanlarının yetersizliğinden okuyamadı
bu zamana kadar çalıştığımız herşeyi öncelikle bana harcadı harcamaya da devam ediyor. (dişlerimin tellerinin takılması,ehliyet alabilmem,sağlık problemlerim için çok maddi sıkıntılar çekmemiz, hepsinde Allah razı olsun bikere de uğraşamam demedi)
şimdi ben onun mutlu olması için bu hayalinin gerçekleşmesini istiyorum.
mutlaka aranızda bilenler vardır, üniversite sınavına girip okula gidemez çünkü çalışmak zorunda çalışıyor,ancak dışardan aöf gibi mühendislik bölümünü okuması mümkün mü?
veya mühendislik eşdeğerinde gitmesi gereken kurslar eğitimler vs varmı, ne yapabiliriz?
yarıdmlarınız yorumlarınız benim için çok önemli teşekkürler..
Konu hakkında pek bir bilgim yok fakat, google'da online ya da uzaktan mühendislik eğitimi diye aratırsanız belki faydalı bilgilere ulaşabilirsiniz. Okula gidemeyeceğinden belki online kurslara katılabilir.
Umarım daha fazla bilgisi olan bayanlar yazar da çok güzel bir dileği yerine getirmesi için eşinize destek olmuş olursunuz. Böyle güzel düşünmeniz ve sevgi dolu bir çiftle karşılaşmış olmak, inanın bilgisayar başından da olsa beni çok mutlu etti. Mutluluğunuz daim olsun...
canım bence ikinci öğretim yazabilir bir kadından böyle güzel şeyler duymak çok güzel allah bozmasın mutluluğunuzu :)
Canim sordugun soru hakkinda bir bilgim yok malesef ama
bunuda demeden gecemicem ins hayalleriniz gerceklesir.
Rabbim bozmasin mutlulugunuzuuu :)))
çokk teşekkür ederim arkadasım..
hayatımdaki en degerlimi mutlu edebilmek benide cok sevinidriyior.
ama edebilecekmiyim acaba bilmiyorum(
sanırım arkadasların söylediği gibi aöf te böyle bir bölüm yok okulada gidemez çalışıyor ,ne yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?