En Değerlim Eşim için..

shineumu

Kocasını Çok Seviyor
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
288
2
116
İstanbul
Kızlar merhaba,
bu kar kışta iş yerinde evde canımız sıkılırken sizlerle bişeyler paylaşmak çok güzel :))

benim şimdiki sizlerden tecrübe edinmek istediğim konu şu:
eşim lise mezunu Teknik Ressam.
hayatında en çok mühendis olabilmeyi istedi ama imkanlarının yetersizliğinden okuyamadı
bu zamana kadar çalıştığımız herşeyi öncelikle bana harcadı harcamaya da devam ediyor. (dişlerimin tellerinin takılması,ehliyet alabilmem,sağlık problemlerim için çok maddi sıkıntılar çekmemiz, hepsinde Allah razı olsun bikere de uğraşamam demedi)
şimdi ben onun mutlu olması için bu hayalinin gerçekleşmesini istiyorum.
mutlaka aranızda bilenler vardır, üniversite sınavına girip okula gidemez çünkü çalışmak zorunda çalışıyor,ancak dışardan aöf gibi mühendislik bölümünü okuması mümkün mü?
veya mühendislik eşdeğerinde gitmesi gereken kurslar eğitimler vs varmı, ne yapabiliriz?

yarıdmlarınız yorumlarınız benim için çok önemli teşekkürler..

Kızlar merhaba,
bu kar kışta iş yerinde evde canımız sıkılırken sizlerle bişeyler paylaşmak çok güzel :))

hayatında en çok mühendis olabilmeyi istedi ama imkanlarının yetersizliğinden okuyamadı
bu zamana kadar çalıştığımız herşeyi öncelikle bana harcadı harcamaya da devam ediyor. (dişlerimin tellerinin takılması,ehliyet alabilmem,sağlık problemlerim için çok maddi sıkıntılar çekmemiz, hepsinde Allah razı olsun bikere de uğraşamam demedi)
mutlaka aranızda bilenler vardır, üniversite sınavına girip okula gidemez çünkü çalışmak zorunda çalışıyor,ancak dışardan aöf gibi mühendislik bölümünü okuması mümkün mü?
veya mühendislik eşdeğerinde gitmesi gereken kurslar eğitimler vs varmı, ne yapabiliriz?

benim bildiğim kadarı ile açıköğretimde muhendislik diye bi bölüm yok fakat eşin mühtemelen teknik lise mezunu üniversite sınavına girip dikey geçişle 2 yıllık okuYABİLİR SONRA MUHENDİSLİĞE geçebilir sınavla ben 2 ylıık mezunuyum 2. ögretimdim 9,00 derslerimiz bitiyodu

Kızlar merhaba,

canım bence ikinci öğretim yazabilir bir kadından böyle güzel şeyler duymak çok güzel allah bozmasın mutluluğunuzu :)

Konu hakkında pek bir bilgim yok fakat, google'da online ya da uzaktan mühendislik eğitimi diye aratırsanız belki faydalı bilgilere ulaşabilirsiniz. Okula gidemeyeceğinden belki online kurslara katılabilir.

Umarım daha fazla bilgisi olan bayanlar yazar da çok güzel bir dileği yerine getirmesi için eşinize destek olmuş olursunuz. Böyle güzel düşünmeniz ve sevgi dolu bir çiftle karşılaşmış olmak, inanın bilgisayar başından da olsa beni çok mutlu etti. Mutluluğunuz daim olsun...

Konu hakkında pek bir bilgim yok fakat, google'da online ya da uzaktan mühendislik eğitimi diye aratırsanız belki faydalı bilgilere ulaşabilirsiniz. Okula gidemeyeceğinden belki online kurslara katılabilir.

Umarım daha fazla bilgisi olan bayanlar yazar da çok güzel bir dileği yerine getirmesi için eşinize destek olmuş olursunuz. Böyle güzel düşünmeniz ve sevgi dolu bir çiftle karşılaşmış olmak, inanın bilgisayar başından da olsa beni çok mutlu etti. Mutluluğunuz daim olsun...

çokk teşekkür ederim arkadasım..
hayatımdaki en degerlimi mutlu edebilmek benide cok sevinidriyior.
ama edebilecekmiyim acaba bilmiyorum :((
sanırım arkadasların söylediği gibi aöf te böyle bir bölüm yok okulada gidemez çalışıyor ,ne yapacağım bilmiyorum

Canim sordugun soru hakkinda bir bilgim yok malesef ama
bunuda demeden gecemicem ins hayalleriniz gerceklesir.

Rabbim bozmasin mutlulugunuzuuu :)))

çokk teşekkür ederim arkadasım..
hayatımdaki en degerlimi mutlu edebilmek benide cok sevinidriyior.
ama edebilecekmiyim acaba bilmiyorum :((
sanırım arkadasların söylediği gibi aöf te böyle bir bölüm yok okulada gidemez çalışıyor ,ne yapacağım bilmiyorum

:) Bu dileğini gerçekleştiremeyecek bile olsanız düşünmeniz bile onu mutlu edecektir daha sonra anlattığınızda:)
Evet okula gidemeyeceği için bence online kurslara ve online eğitimlere bakın. Mesela uygun fiyatlı online bir kurs bile bulsanız, onu mühendislik seviyesine taşımasa bile, yeni bir işe başvurduğunda bir artı olabilir.

allahım nazarlardan saklasın:nazar: bılgım yok ama ne kadar dusuncelı bı bayansın helal olsun :nazar:

düşünmen ve bunu onunla paylaşman bile onu çok mutlu edecektir eminim..

kızlarr çok teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için..
suan sayfalarca ösym döktürüyorum oturup okıcam hepsini en uygun ne olur onun için diye.
simdi cıkmam gerekiyor evden giremiyorum yarın tekrar geleceğim.
inşallah bilgili arkadaşlar da yazar da destek olur.
cok öpüorumm

karabük,sakarya ve süleyman demirel üni.lerinde uzaktan bilgisayar ve endüstri müh eğitimi var. şartları tam olarak nedir bilmiyorum.

Allah mutlugunuzu hep böyle daim etsin insallah :)
ama acik ögretimden mühendis olmasi mümkün degil
bildigim bu benim ailemde 5 mühendis var ayri dallarda

kızlarrr değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum :))
gidip ygs sınavına başvuru yaptık şu sınavları atlatalım inşallah istediğimiz bir yerlere geliriz sonuçları paylaşacağım tekrar teşekkürler :))

Back
X