EN DOĞAL BURUN ESTETİĞİ

Ya cok güzel olmus burnunuz cok begendim. Benim revizyon ihtimalim var acilmisken istedigim bikac biseyi daha yaptirmak istiyorum. Ornek olarak fotografinizi gösterebilir miyim gerçekten cok begendim

Ya cok güzel olmus burnunuz cok begendim. Benim revizyon ihtimalim var acilmisken istedigim bikac biseyi daha yaptirmak istiyorum. Ornek olarak fotografinizi gösterebilir miyim gerçekten cok begendim

Çok teşekkür ederimm:) daha 12 gün oldu burnum henüz şekli oturmadı ama tabiki göstermenizde sakınca yok. Doktor konusunda seçici olmanızı tavsiye ederim. :)

ayy cok guzel olmus simdiden bilee zamanla oturunca nasil olcak acabaa masallahh:) peki ucret olarak ne ödedin canim?

Merhaba bende hakan akcine ameliyat olacağım iki tanıdığım oldu 3500 tl odediler gayet memnunlar burdada hem iyi hem kötü yorumlar var ama gene olarak iyi referans aldim 10 000 15 000 lira veremeyecegim için bütçeye uygun iyi Dr gibi görünüyor. Senin burnunda cok gyzel dogal olmus cok sevindim icine sinmesinede Ameliyat beklemekte kötü sürekli farklı fikirler goruyorsunuz. Ameliyattan ve sonrasindanda çok korkuyorum şişlikler morluklar vs. Ama karar verdim ne zor ismis allah hepimizin yardımcısı olsun

Ücret söylemem sanırım doğru olmaz ama genel ortalama fiyat ins güzel olcak canım ya darısı başınıza
Burnunuzu çok beğendim maşallah , fiyat veremem demişsiniz ama kimi doktorların ortalama fiyatları 10.000 tl, kimi doktorların ortalama fiyatları 4000 tl hangi katagoride sizin doktorunuz.. bu arada yeni fotoğraflarınızı merakla bekliyoruz

Listeme bi doktor daha eklendi bakalım nasıl karar vericem

Listedeki diğer Dr isimleri nedir bende araştırıyorum fikirlere ihtiyacım var :)

Listedeki diğer Dr isimleri nedir bende araştırıyorum fikirlere ihtiyacım var :)
Ersin ülkür, hüseyin altun, süleyman candan , zerrin boyacı, tamer köse... fiyat olarak 3 isim benm bütçeme uyuyo 4.000 civarı eğer yanlış öğrenmediysem... sizin bilginiz var mı barış keklik hakkında

Yok bu konuda denk geldim bende internet ten biraz araştırdım ama çok fazla ameliyat olan yok sanırım pek birsey bulamadım genç bir Dr. Sizin verdiğiniz isimlerede bakacagim

Kime yaptırdınız burun ameliyatınızı?

konunun üzerinden zaman geçmiş eminim şimdiki hali daha güzeldir ama şiş hali bile güzel maşallah nazar değmesin

konunun üstünden çoook zaman geçsede yazıcam cidden çok begendm acaba hangi doktorda oldunuz keşke görüp yanıtlasanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…