- Konu Sahibi penthesileia_i
-
inşallah :) ben doktorumu tavsiye ederim sana. cok sabırlı ve bi o kadar anlayışlı biri :) bi ara görüşmelisin
Baris Keklik dimi , nerde bu doktor istanbulmu?
Ya cok güzel olmus burnunuz cok begendim. Benim revizyon ihtimalim var acilmisken istedigim bikac biseyi daha yaptirmak istiyorum. Ornek olarak fotografinizi gösterebilir miyim gerçekten cok begendim
çok güzel görünüyor :)
Evet canım Barış Keklik. İstanbulda. zaten 1 gece hastanede yatıyosun sonra istediğin yere git isteiğin yolculuğu yap bi engel olmuyor
tesekkür ederim güle güle kullanın burnuşunuzu:)Çok teşekkür ederimm:) daha 12 gün oldu burnum henüz şekli oturmadı ama tabiki göstermenizde sakınca yok. Doktor konusunda seçici olmanızı tavsiye ederim. :)
ayy cok guzel olmus simdiden bilee zamanla oturunca nasil olcak acabaa masallahh:) peki ucret olarak ne ödedin canim?
Burnunuzu çok beğendim maşallah , fiyat veremem demişsiniz ama kimi doktorların ortalama fiyatları 10.000 tl, kimi doktorların ortalama fiyatları 4000 tl hangi katagoride sizin doktorunuz.. bu arada yeni fotoğraflarınızı merakla bekliyoruzÜcret söylemem sanırım doğru olmaz ama genel ortalama fiyatins güzel olcak canım ya darısı başınıza
Listedeki diğer Dr isimleri nedir bende araştırıyorum fikirlere ihtiyacım var :)Burnunuzu çok beğendim maşallah , fiyat veremem demişsiniz ama kimi doktorların ortalama fiyatları 10.000 tl, kimi doktorların ortalama fiyatları 4000 tl hangi katagoride sizin doktorunuz.. bu arada yeni fotoğraflarınızı merakla bekliyoruz
Listeme bi doktor daha eklendi bakalım nasıl karar vericem
Ersin ülkür, hüseyin altun, süleyman candan , zerrin boyacı, tamer köse... fiyat olarak 3 isim benm bütçeme uyuyo 4.000 civarı eğer yanlış öğrenmediysem... sizin bilginiz var mı barış keklik hakkındaListedeki diğer Dr isimleri nedir bende araştırıyorum fikirlere ihtiyacım var :)
Kime yaptırdınız burun ameliyatınızı?Arkadaşlar Merhaba,
Tam 1 hafta önce Burun Estetik ameliyatı oldum ve sizinle yaşadıklarımı ayrıca iyileşme sürecini hiçbir şeyi unutmadan sıcağı sıcağına anlatmak istiyorum.
İsterseniz fotoğraflarımıda siz ile paylaşabilirim.
Hepinize güzel burunlu iyi günler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?