- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.447
- 898
Ne delisiii cok tatlisin bi keree :)Senin tespit süper ben herşeye ağlayan delinin tekiyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne delisiii cok tatlisin bi keree :)Senin tespit süper ben herşeye ağlayan delinin tekiyim![]()
Canım benim ya bende sizi çok seviyorumbiz seni böyle seviyoruz kardeşim benimama gözyaşlarına kıyamıyoruz
![]()
Canım margammmm benim yerim ben seni :)Ne delisiii cok tatlisin bi keree :)
tatlı manyaksın sen bende manyağım üçüzümCanım benim ya bende sizi çok seviyorumama işte ben o gözyaşlarına engel olamıyorum
annem bana bu yüzden manyaksın sen der
![]()
Amin canım kardeşim amin ❤ kendimize oy verebiliyor muyuz, kendimi en manyak üye seçmek istiyorumtatlı manyaksın sen bende manyağım üçüzümgözyaşların hep mutluluktan olsun inşallah
![]()
öyle bi kategori var mı kızAmin canım kardeşim amin ❤ kendimize oy verebiliyor muyuz, kendimi en manyak üye seçmek istiyorum![]()
![]()
Bilmiyorum ki varmı haha en manyak üye kategorisini ben uydurdum sanırımöyle bi kategori var mı kızkendimize oy versekte geçersiz diye biliyorum ben
manyaklıkta yarışırım ben senle bak
![]()
Yanılmıyorsun hislerinde dicem ama belki yanlış olur anket açısından bilemedim şimdi :) ama profil mesajları konusunda aşırı derecede haklısın
Teşekkür ederimhiç birini tanımıyorum öyle çok ama nedense meg çok duygusal naif geliyor bana profile bakıncada öyle hissettiriyor nedense oyum onaaslında efser i de düşündüm oda ona yakın hissettiriyor ama veridm artık
![]()