En erken gebelik belirtileri nelerdir??

Cgdmaln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2022
47
31
3
31
Merhaba arkadaşlar benim adet gunumden yaklaşık iki hafta önce adet olacakmisim gibi ağrılarım ve akintilarm başladı şuan reglime üç gün var göğüs ağrılarım var ara ara gelen kasik ağrılarım var test yaptım negatif cikti sizce test için beklemem mi gerekiyordu

merhaba adetten 2 hafta önce belirti için çok erken bence. biraz bekleyin adet günü bir kaç gün geçince tekrar test yapın eğer olmazsanız

Adet belirtisiyle karıştırmış olabilirsin ben ilk oğluma 3 gün kala öğrenmiştim testle ama şuan yine istiyorum çıkmadı ve adet oldum inşallah senin vardır

merhaba adetten 2 hafta önce belirti için çok erken bence. biraz bekleyin adet günü bir kaç gün geçince tekrar test yapın eğer olmazsanız
Evet bence de çok erken ama adet olacakmisim gibi ağrılarım vardı hatta tuvalete koşup baktım ama sadece akıntıydı inşallah vardır üç gün daha sabredicem bakalim

Adet belirtisiyle karıştırmış olabilirsin ben ilk oğluma 3 gün kala öğrenmiştim testle ama şuan yine istiyorum çıkmadı ve adet oldum inşallah senin vardır
Ama adet belirtisi için çok erken bir zamada oldu o ağrılar inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhaba arkadaşlar benim adet gunumden yaklaşık iki hafta önce adet olacakmisim gibi ağrılarım ve akintilarm başladı şuan reglime üç gün var göğüs ağrılarım var ara ara gelen kasik ağrılarım var test yaptım negatif cikti sizce test için beklemem mi gerekiyordu
Adetten 2 hafta önce çektiğiniz ağrı ve akıntı yumurtlama belirtisidir....

Adetten 2 hafta önce çektiğiniz ağrı ve akıntı yumurtlama belirtisidir....
Yumurtlamadan sonra o günleri değerlendirdikten sonra yani ilişkiden sonra başladı ağrılarım iki hafta değil de on gün diyelim kusura bakmayın gelişi güzel yazdım ayın 16 si gibi ağrılarım başladı ve şuan hala reglime üç gün var

Yumurtlamadan sonra o günleri değerlendirdikten sonra yani ilişkiden sonra başladı ağrılarım iki hafta değil de on gün diyelim kusura bakmayın gelişi güzel yazdım ayın 16 si gibi ağrılarım başladı ve şuan hala reglime üç gün var
Hakkınızda hayırlısı olsun 🌸

Benim de yumurtam çatladı iki gün oldu ama göğüs ağrısından ölcem el değdirmeyi bırak kıyafet değince işkence hassasiyet değil de baya baya ağrım var neden acaba yumurtada çatladı yani belirtisi olamaz

Back
X