en erken gebelik ne zaman ogrenilir...?

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.403
32.063
598
38
En erken gebelik ne zaman ogrenilir...?
Kizlar dort gundur bacak aralarim kasik ve bel bolgemde hafif agri var..en son iki martta adet oldum..9-12-13-15-16-18-20 de korunmasiz birliktelik oldu...simdi bir sonraki adet tarihim en gec 31 martta yada 1 subatta...ben ne zaman test yapmaliyim..sizlerde nasil belirtiler ne zaman oldu..bu ilk denemem bilgisizkm yardimlarinizi bekliyorum

Kizlar dort gundur bacak aralarim kasik ve bel bolgemde hafif agri var..en son iki martta adet oldum..9-12-13-15-16-18-20 de korunmasiz birliktelik oldu...simdi bir sonraki adet tarihim en gec 31 martta yada 1 subatta...ben ne zaman test yapmaliyim..sizlerde nasil belirtiler ne zaman oldu..bu ilk denemem bilgisizkm yardimlarinizi bekliyorum

Idrar testi icin adetinizi en azindan 5 gun gecmesi lazim ama 10 gun gecerse daha iyi kan testi icin adetinize 3 gun kala yaptırabilirsiniz

Bn adete 1 gün kala öğrendim :) sizde öyle yapin varsa çıkacaktır

adetime 5 gun kala idrar testinde ogrendim ben.

Canım ben en erken adetim geçince öğrendim daha öncede kan ve eczanede satılan testlerden aldım ama çıkmadı adetim geçti kasık ağrılarım vardı ha bugün ha hayır olurum adetim gelcek diyr bekliyodum bir test daha yaptım ve orda çıktı sonrada dra kan testine gittim çıktı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde adetime bir hafta kaldi bugun aksam bi test yapayim yoksa adetimi bekleyeyim en iyisi dimi

Ha kizlar bide uc gundur aksamlari iki dk anca suren bir titreme usume geliyor belirtimidir acaba

Test yapmadin mi 15 gun az degiiil:53:

Ben adetime 1 hafta kala kanda ogrendim, 2-3 gun kala da idrarda cikti.

Evet hemde cok bi süre canım ama 10 gün gectiginde doktora gittim ultrasonla baktı gebelik bulguları var dedi kan testi istedi negatif cıktı ama adete dair bi belirti yok yarın tekrar bi idrar testi yapacam 16 gün olacak insallah hamisimdir

Adet gününü bekle bakalım sen. birkaç gün geçerse kan tahlili yaptır için rahat etsin.. İdrar testinin üstünde Adet tarihinden 3 gün sonra %90 doğruluk gibi bir şey yazıyordu. Bir de predictor early var adet tarihinden 4 gün önce doğru sonuç verebiliyormuş. ama bunlar hep pazarlama taktiği tabi sen kan tahlilinden şaşma :)

Canim valla daha bir hafta var ama dayanamadim test yaptim negatif bakalim son gune kadar bekleyecegim..on bea gun uzun sure bence artik sen test yapmalisin...

Adetten 5gün önce gelen kahve lekelenmeler belirti midir adete dönmedi daha hiç olmamıştı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X