En erken gebelik teşhisi

ilknur00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
6
1
36
35
Merhaba erkek arkadasimla 4 eylul tarihinde bir iliski yasadik bana emin degilim ama icine kacirmis olabilirim oyle bisey hissettim ertesi gun hapi al dedi bende almadim yarin tam bi hafta olacak. Enson adet donemim 25 agustostu takvime gore ileriki adet donemim 22 eylule denk geliyo. Sizce hamile kalip kalmadigimi en erken ne zaman ogrenebilirim hamilelik iliskiden sonraki kacinci gunden itibaren baslamis oluyor ?

Kanda 1 hafta sonra çıkar. Ama gebelik testinde 2 hafta sonra falan. Yani adetin gelmeden belli olmaz

Canım benim ben 12 gün sonra yaptım çıktı idrar testinde akşaminda kan testi yaptırdım Rabbim nasip etmiş onda da çıktı çok şükür.

I
İnşallah hamilesindir canım hayırlısı olsun

Kanda 1 hafta sonra çıkar. Ama gebelik testinde 2 hafta sonra falan. Yani adetin gelmeden belli olmaz
Canım ben 1.5 aylık hamileymişim kanımda hemen çıkmadı eşimle kaç kere doktora gittik kasıklarım Ağrıyo bende bir değişiklik var iyi değilim hamileyim galiba diye diye hüsranla dündüm daha 10 gün falan oluyor öğreneli inanamadık daha önceden niye çıkmadı diye. O insanına göre değişiyor herhalde

Alla alla çok ilginç canım ya çünkü ilk önce kana sonra idrara çıkıyo. Hayırlı olsun sanada. Bana da dua et benimde olsun inşallah.

Alla alla çok ilginç canım ya çünkü ilk önce kana sonra idrara çıkıyo. Hayırlı olsun sanada. Bana da dua et benimde olsun inşallah.
Evet bende öyle biliyordum 2. Hamileliğim 1. Si düşükle sonlandı kesemizi bile göremeden hatta doktor bana kızdı hemen anlamasaydın bu kadar stres yaşamazdın normal regli olduğunu sanardın diye regliyi beklememiz gerekiyormuş canım inşallah tez zaman da haberini alırsın burada paylaşırsın

Aminn inşallah. Sende sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inşallah canım.

Benimki iliskiden 3 gun sonra cikmisti ama cok dusuktu doktor 1 hafta sonra yeniden kan almisti kesinlestirmek icin

İnsallah mı erkek arkadasim dedim kocam degil
olsun mutlaka evli olman gerekmez ki .eğer istiyorsan koşulların müsaitse bu senin tercihin senin yaşamın. hakkında hayırlısı olsun inş.

bu arada adetten 3-4 gün öncede cıkan kızlar var hemen 1 gün önce de cok nadir olarak adetten sonra cıkan var ama bekledıgın adet gunu ya da ertesı bakarsan daha kesin olur

Arkadaslar slm reglime 1gun var bugun cleanblue erken gbelik testi yaptim resmi paylastim icindeki aciklamaya gore hamilesiniz diyo ama siz ne diyosunuz.kan testide yaptirdim yarin alcam sonucu bakalim

Tesekkurler canim allah isteyen herkese nasip etsin yarin kan testinide bi alayim yazarim yine

Walla ben idrar testi ile 3 4 gun onceden ogreniyorm silik cikio ama ckio. Sabah ilk idrarla yap

Tatlim benm de buqun tam bir hafta oldu adetim qelmedi ve 1 haftadr bnm de kasiklarm aqryo sen ne kadrlikken oqrendin hamile olduqunu

arkadaslar reglime 4 gun var kasigimda batmalar ve migde bulantim var beta hcg 4.5 cikti ama iki gun once 0.0 di sizce nedir durum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…