Kanda 1 hafta sonra çıkar. Ama gebelik testinde 2 hafta sonra falan. Yani adetin gelmeden belli olmazMerhaba erkek arkadasimla 4 eylul tarihinde bir iliski yasadik bana emin degilim ama icine kacirmis olabilirim oyle bisey hissettim ertesi gun hapi al dedi bende almadim yarin tam bi hafta olacak. Enson adet donemim 25 agustostu takvime gore ileriki adet donemim 22 eylule denk geliyo. Sizce hamile kalip kalmadigimi en erken ne zaman ogrenebilirim hamilelik iliskiden sonraki kacinci gunden itibaren baslamis oluyor ?
İnşallah hamilesindir canım hayırlısı olsunMerhaba erkek arkadasimla 4 eylul tarihinde bir iliski yasadik bana emin degilim ama icine kacirmis olabilirim oyle bisey hissettim ertesi gun hapi al dedi bende almadim yarin tam bi hafta olacak. Enson adet donemim 25 agustostu takvime gore ileriki adet donemim 22 eylule denk geliyo. Sizce hamile kalip kalmadigimi en erken ne zaman ogrenebilirim hamilelik iliskiden sonraki kacinci gunden itibaren baslamis oluyor ?
Degilsindir yaniI
İnşallah hamilesindir canım hayırlısı olsun
Canım ben 1.5 aylık hamileymişim kanımda hemen çıkmadı eşimle kaç kere doktora gittik kasıklarım Ağrıyo bende bir değişiklik var iyi değilim hamileyim galiba diye diye hüsranla dündüm daha 10 gün falan oluyor öğreneli inanamadık daha önceden niye çıkmadı diye. O insanına göre değişiyor herhaldeKanda 1 hafta sonra çıkar. Ama gebelik testinde 2 hafta sonra falan. Yani adetin gelmeden belli olmaz
Alla alla çok ilginç canım ya çünkü ilk önce kana sonra idrara çıkıyo. Hayırlı olsun sanada. Bana da dua et benimde olsun inşallah.Canım ben 1.5 aylık hamileymişim kanımda hemen çıkmadı eşimle kaç kere doktora gittik kasıklarım Ağrıyo bende bir değişiklik var iyi değilim hamileyim galiba diye diye hüsranla dündüm daha 10 gün falan oluyor öğreneli inanamadık daha önceden niye çıkmadı diye. O insanına göre değişiyor herhalde
Evet bende öyle biliyordum 2. Hamileliğim 1. Si düşükle sonlandı kesemizi bile göremeden hatta doktor bana kızdı hemen anlamasaydın bu kadar stres yaşamazdın normal regli olduğunu sanardın diye regliyi beklememiz gerekiyormuşAlla alla çok ilginç canım ya çünkü ilk önce kana sonra idrara çıkıyo. Hayırlı olsun sanada. Bana da dua et benimde olsun inşallah.
Aminn inşallah. Sende sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inşallah canım.Evet bende öyle biliyordum 2. Hamileliğim 1. Si düşükle sonlandı kesemizi bile göremeden hatta doktor bana kızdı hemen anlamasaydın bu kadar stres yaşamazdın normal regli olduğunu sanardın diye regliyi beklememiz gerekiyormuşcanım inşallah tez zaman da haberini alırsın burada paylaşırsın
İnsallah mı erkek arkadasim dedim kocam degilI
İnşallah hamilesindir canım hayırlısı olsun
Farkettim ve degilsindir yani dedim altına görmedin galiba canmİnsallah mı erkek arkadasim dedim kocam degil
olsun mutlaka evli olman gerekmez ki .eğer istiyorsan koşulların müsaitse bu senin tercihin senin yaşamın. hakkında hayırlısı olsun inş.İnsallah mı erkek arkadasim dedim kocam degil
hamilesin canım hayırlı olsun :)Arkadaslar slm reglime 1gun var bugun cleanblue erken gbelik testi yaptim resmi paylastim icindeki aciklamaya gore hamilesiniz diyo ama siz ne diyosunuz.kan testide yaptirdim yarin alcam sonucu bakalimEki Görüntüle 1888280
Merhaba erkek arkadasimla 4 eylul tarihinde bir iliski yasadik bana emin degilim ama icine kacirmis olabilirim oyle bisey hissettim ertesi gun hapi al dedi bende almadim yarin tam bi hafta olacak. Enson adet donemim 25 agustostu takvime gore ileriki adet donemim 22 eylule denk geliyo. Sizce hamile kalip kalmadigimi en erken ne zaman ogrenebilirim hamilelik iliskiden sonraki kacinci gunden itibaren baslamis oluyor ?
Tatlim benm de buqun tam bir hafta oldu adetim qelmedi ve 1 haftadr bnm de kasiklarm aqryo sen ne kadrlikken oqrendin hamile olduqunuCanım ben 1.5 aylık hamileymişim kanımda hemen çıkmadı eşimle kaç kere doktora gittik kasıklarım Ağrıyo bende bir değişiklik var iyi değilim hamileyim galiba diye diye hüsranla dündüm daha 10 gün falan oluyor öğreneli inanamadık daha önceden niye çıkmadı diye. O insanına göre değişiyor herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?