en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Kizlar bende sizin gibi sabırsızım ovülasyon testi kullandım 5 inde cift cizgiyi gördüm dr a da gittim yumurtam çatlamıştı bi tane daha gelisen vardı dayanamayıp internetten fortest diye erken gebelik testi siparisi verdim bakalım yarın gelir pazar günü yapmayı düsünüyorum sizce sonuç cıkarmı kullanan varmı bu testi
yok cnm kullanmadım ben onu da kaç günün var ki regline

Kızlaar erken gebelik testi yapamdım kargo gelmedi bende hastanede yaptırayım dedim acil den haftasonu kanda gebelik yapmıyoruz idrar da yapıyoruz dediler yaptirdim negatif cikti reglime 5 gün var bu idrar da gebelik testi bizim evde yaptıgımız testlerden mi

o zaman hala umut var demektir ama sen en olmayacak gibi düşün ki olsun :KK66:

aynen öyle yapmaya çalışıyorum canım kendimi dinlememeye çalışıyorum inşallah başarırırm

bu arada destek için çoook teşekkür ederim insan kendini iyi hissediyo

aynen öyle yapmaya çalışıyorum canım kendimi dinlememeye çalışıyorum inşallah başarırırm

bu arada destek için çoook teşekkür ederim insan kendini iyi hissediyo
ne demek cnm bnm ben böyle isteyipte anne olan ya da olacak olan biri varsa karşımda yanımda ya da cevremde çok mutlu oluyorum annelik harika bir şey isteyipte bakabilcek olanları Rabbim geri cevirmesin inşallah sanada bu ay gelmediyse en yakın zamanda sağlıgıyla hayrıyla gelsin inşallah ;) valla çok mutlu olurum bu kez de hamileliğini konusuruz ;)

ne demek cnm bnm ben böyle isteyipte anne olan ya da olacak olan biri varsa karşımda yanımda ya da cevremde çok mutlu oluyorum annelik harika bir şey isteyipte bakabilcek olanları Rabbim geri cevirmesin inşallah sanada bu ay gelmediyse en yakın zamanda sağlıgıyla hayrıyla gelsin inşallah :KK66: valla çok mutlu olurum bu kez de hamileliğini konusuruz :KK66:

ya inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla huzurla nasip etsin inşallah en kısa sürede hamileliği konuşuruz :KK45:

Back
X