- 12 Mayıs 2014
- 356
- 93
- 73
günaydın tabikidekızlar günaydın..bişi sorabilirmiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın tabikidekızlar günaydın..bişi sorabilirmiyim
inşallahhh kuzummoh oh ne güzel :) darısı başıma
düşük için geçmiş olsun en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın inşallahben 3 ay önce bi düşük geçirdim.. şimdi adet dönemlerimde değişti iki aydır 18 yada 19 da adet oldum.. benim tekrar hamile kalmam için yumurta günüm 4 gibimi..
canım bi doktoruna git bnce düşük sonrası 6 ay önermiolar genelde ama sen jel gibi akıntın oldugu gün ilişkiye gir en bilinen o durben 3 ay önce bi düşük geçirdim.. şimdi adet dönemlerimde değişti iki aydır 18 yada 19 da adet oldum.. benim tekrar hamile kalmam için yumurta günüm 4 gibimi..
gittim canım üst üste düşük yaptığım için test de istedi.. onlarıda yaptırdım.. hemen hamile kalabilirsin dedi. ben düşükten sonra hemen rahmimi toparlıyomuşum. zaten 3. aya girdik bekledim genede..canım bi doktoruna git bnce düşük sonrası 6 ay önermiolar genelde ama sen jel gibi akıntın oldugu gün ilişkiye gir en bilinen o dur
e düşüklerinin sebebi neymiş o zamangittim canım üst üste düşük yaptığım için test de istedi.. onlarıda yaptırdım.. hemen hamile kalabilirsin dedi. ben düşükten sonra hemen rahmimi toparlıyomuşum. zaten 3. aya girdik bekledim genede..
tatlım oyüzden test istedi araştırma hastanesindeki doktor. onlarda bu üyın sonu çıkıcak inşşş. smear teste temiz çıktı.. rahim filmi çektirdim cuma oda temiz çıktı.. genetik test yaptırdım o haziranda çıkıcake düşüklerinin sebebi neymiş o zaman
canım bnm kuzenimde 3 düşük yaptı genetiğe yolladılar pıhtılaşma sorunu vardı karnından iğne oldu hamilelği boyunca öyle doğum yaptı işte bu yüzden diyorum hani bir sorun varsa ondan düşük oluyordur haziranı beklesen daha iyi değil mi hem piskolojin açısından da iyi olur bir de kaç düşüğün oldutatlım oyüzden test istedi araştırma hastanesindeki doktor. onlarda bu üyın sonu çıkıcak inşşş. smear teste temiz çıktı.. rahim filmi çektirdim cuma oda temiz çıktı.. genetik test yaptırdım o haziranda çıkıcak
eşimlede kromozon tayınıne baktırdık oda ay sonu çıkıcak. bide ben kan verdim oda bu hafta sonu çıkıcak..
kan sonuçlarıda temiz çıkarsı.. inş genetiklerde.
bende başlayalım çalışmalara..
hamile olursam en azından bebek 6 haftalık olursa testler çıkmış olur..hemen tedaviye başlarız diye düşündümm..
biri 9 haftalıkken karnımda öldü..canım bnm kuzenimde 3 düşük yaptı genetiğe yolladılar pıhtılaşma sorunu vardı karnından iğne oldu hamilelği boyunca öyle doğum yaptı işte bu yüzden diyorum hani bir sorun varsa ondan düşük oluyordur haziranı beklesen daha iyi değil mi hem piskolojin açısından da iyi olur bir de kaç düşüğün oldu
kuzeniminde öyle oluyordu canım biri karnında öldü 2 si düştü sonra pıhtılaşma sorununu öğrendi iğne yaptı hamileliği boyunca sağlıklı bir gebeliği oldu bnce bekle sonuçları tabi sen bilirsin ama en azından nedenini öğrenbiri 9 haftalıkken karnımda öldü..
biride 6 haftalıkken düştü
biliyorum heveslenmemek lazım.. kaybedince öle bi şok yaşıyosunki anlatılmaz..kuzeniminde öyle oluyordu canım biri karnında öldü 2 si düştü sonra pıhtılaşma sorununu öğrendi iğne yaptı hamileliği boyunca sağlıklı bir gebeliği oldu bnce bekle sonuçları tabi sen bilirsin ama en azından nedenini öğren
tahmin edebiliyorum canım bnde o yüzden diyorum bir kez daha aynı üzüntüyü yaşamaman için test sonuçlarını beklemende fayda var diye düşünüyorumbiliyorum heveslenmemek lazım.. kaybedince öle bi şok yaşıyosunki anlatılmaz..
SAĞOL TATLIMMM.ÖLE YAPICAM SANIRIM.AKLIM KARIŞIK.tahmin edebiliyorum canım bnde o yüzden diyorum bir kez daha aynı üzüntüyü yaşamaman için test sonuçlarını beklemende fayda var diye düşünüyorum
doğaldır canım zor bir durum Allah yardımcın olsun inş sağlıkla birbirinize kavusursunuz bebişinle :)SAĞOL TATLIMMM.ÖLE YAPICAM SANIRIM.AKLIM KARIŞIK.
neden olmasın canım test hemen belirdi mi yoksa baya bekledin mi ikinci çizgi içinKızlar 37.gündeyim ve adetlerim düzensiz sabah evde test yaptım ilk defa çok silik 2.çizgi çıktı. sizce hamile olabilirmiyim yardım lütfen
günaydın kuzummdüşük için geçmiş olsun en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın inşallah
ben internette olan otomatik hesaplayıcıları kullanarak bakıyorum canım ne kadar başarılıyım zaman gösterir onuda tabiki ama burdan okuduğuma göre 28 günde bir oluyosan adetin ilk gününden itibaren 14.gün civarı
günaydın canım nabergünaydın kuzumm![]()